ΑΥΤΟΣ είναι ο μακελάρης του Reina: Σε EΦΤΑ λεπτά θέρισε 39 ανθρώπους!

Άλλαξε πέντε γεμιστήρες και ρούχα πριν μπει και βγει από το club-Ο κόσμος πηδούσε στο Βόσπορο για να σωθεί

Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο μακελάρης του Reina, που το βράδυ της Πρωτοχρονιάς «θέρισε» 39 ανθρώπους που διασκέδαζαν στο club της Κωνσταντινούπολης.

Οι εν λόγω φωτογραφίες του δράστη, προέρχονται από κάμερα ασφαλείας όταν ο δράστης μπήκε στην Τουρκία. Ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες όπως το όνομα, η ηλικία ή η εθνικότητά του.

ΕΔΡΑΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ-ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ-ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΟΝ ΒΟΣΠΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, ο μακελάρης γάζωνε συνεχόμενα τους θαμώνες του κλαμπ, πολλοί από τους οποίους αναγκάστηκαν να πέσουν στα παγωμένα νερά του Βοσπόρου για να σωθούν.

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως άλλαξε πέντε γεμιστήρες για να σκορπίσει τον θάνατο.

ΑΛΛΑΞΕ ΡΟΥΧΑ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ CLUB

Ο δράστης φαίνεται πως είχε οργανώσει τα πάντα, καθώς φέρεται να μπήκε στο Reina με σκούρο σακάκι, στη συνέχεια μεταμφιέστηκε σε Άγιο Βασίλη και θέρισε τον κόσμο, ενώ για να βγει από το club φόρεσε άσπρο σακάκι, και εκμεταλλευόμενος τον πανικό, διέφυγε.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι πριν από την επίθεσης ο μακελάρης φώναξε «Αλλαχού Ακμπάρ», εντείνοντας τις υπόνοιες ότι το Ισλαμικό Κράτος βρίσκεται πίσω από την πρωτοχρονιάτικη επίθεση.

ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ:

Όπως ενημέρωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, ο μακελάρης άφησε το όπλο του στο σημείο της επίθεσης, πριν διαφύγει.



Σύμφωνα με το Sputnik, η αστυνομία της Τουρκίας ανακρίνει οδηγό ταξί ο οποίος μετέφερε τον δράστη στο κέντρο Reina λίγη ώρα αφού άλλαξε ο χρόνος για να εκτελέσει το σχέδιό του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top