ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Λάθος «μακελάρη» συνέλαβαν στο Βερολίνο-Δεν είναι ο ένοχος αυτός που έπιασαν!

«Συλλάβαμε άλλον» λέει η γερμανική αστυνομία-Ο πραγματικός δράστης κυκλοφορεί ελεύθερος!

Ένα απίστευτο θρίλερ είναι σε εξέλιξη με τον μακελάρη του Βερολίνου, καθώς όπως μεταδίδει η «Die Welt» επικαλούμενη αστυνομικές πηγές, οι Αρχές έπιασαν τον λάθος άνδρα!

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο πραγματικός μακελάρης που αιματοκύλησε την χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί, με τις γερμανικές Αρχές να προειδοποιούν πως είναι επικίνδυνος και πως μπορεί να υπάρξουν νέες επιθέσεις.

«Έχουμε τον λάθος άνθρωπο. Και ως εκ τούτου μια εντελώς νέα κατάσταση. Γιατί ο πραγματικος δράστης παραμένει οπλισμένος, κυκλοφορεί ελεύθερος και μπορεί να κάνει ξανά κακό», αναφέρουν πηγές της αστυνομίας του Βερολίνου.

«ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ» ΛΕΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ TWEET ΤΗΣ:

Την ίδια ώρα, η Αστυνομία του Βερολίνου προειδοποιεί μέσω Twitter τους πολίτες, πως ο δράστης «αρνείται επί του παρόντος τις κατηγορίες» και τους ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

 

 

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο 23ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΝΑΒΕΝΤ ΜΠ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ:

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο άνθρωπος που συνέλαβαν οι Γερμανικές Αρχές λίγο μετά το αιματοκύλισμα, είναι ένας 23χρονος μετανάστης με καταγωγή από το Πακιστάν (αν και ο ίδιος δήλωνε Αφγανός), ο οποίος ονομάζεται Νάβεντ Μπ.

Κατά καιρούς είχε δηλώσει διάφορες ηλικίες και ονόματα, ενώ εκτιμάται ότι έφτασε στη Γερμανία μέσω των Βαλκανίων την περίοδο μεταξύ Δεκεμβρίου – Φεβρουαρίου αιτούμενος πολιτικό άσυλο.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι έμενε στον καταυλισμό προσφύγων που είχε στηθεί στο αεροδρόμιο του Τέμπελχοφ, όπου και σήμερα πραγματοποίησε μεγάλη επιχείρηση η αστυνομία του Βερολίνου.  

Παράλληλα, αυτό που μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, είναι πως ο 23χρονος Πακιστανός  δεν ήταν στην λίστα υπόπτων για τρομοκρατία αλλά ήταν γνωστός μόνο για μικροκλοπές.

VIDEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ 23ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top