ΦΩΤΟ ντοκουμέντο- Ο Ρώσος πρέσβης αναίσθητος στο πάτωμα γεμάτος αίματα

Άγνωστοι τον πυροβόλησαν

Ντοκουμέντο: Ο Ρώσος πρέσβης μετά την αιματηρή επίθεση

Είναι λίγα λεπτά μετά την αιματηρή επίθεση εναντίον του πρέσβη της Ρωσίας στην Τουρκία. Ο Ρώσος διπλωμάτης Αντρέι Καρλόφ είναι γεμάτος αίματα στο πάτωμα μετά από πύρα που δέχτηκε στην Άγκυρα  στα εγκαίνια μιας έκθεσης στο Κέντρο Μοντέρνας Τέχνης. 

Ο Ρώσος Πρέσβης μεταφέρθει στο κοντινόντερο νοσοκομείο βαριά τραυματισμένος, ωστόσο, δεν τα κατάφερε και λίγο αργότερα πέθανε. Ο δράστης φαίνεται να είναι νεαρός περίπου 30 ετών και να φορούσε μαύρο κουστούμι.

Ο ίδιος μπήκε μέσα στο χώρο με ψεύτικη ταυτότητα και αρχικά πυροβόλησε στον αέρα. Στην συνέχεια στόχευσε εναντίον του Ρώσου διπλωμάτη με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έπεσαν 4- 5 πυροβολισμοί.

To θύμα μετά από λίγα λεπτά άφησε την τελευταία του αναπνοή... Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, σε ανακοίνωσή του εξήγησε πως ο πρεσβευτής επρόκειτο να εκφωνήσει ομιλία στα εγκαίνια της έκθεσης «Η Ρωσία με τα μάτια των Τούρκων».

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Tass που επικαλείται μαρτυρίες αυτοπτών ο δράστης πυροβόλησε αρκετές φορές και φώναζε: «Βγείτε έξω!», ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο άνδρας έλεγε: «Εμείς πεθαίνουμε στο Χαλέπι, εσείς θα πεθάνετε εδώ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top