ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: μαχαίρωσε υπάλληλο σούπερ μάρκετ για τα… νούντλς!

Δείτε το βίντεο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: μαχαίρωσε υπάλληλο σούπερ μάρκετ για τα… νούντλς!

​Ένας νεαρός άνδρας στ��ν Κίνα κατέληξε να προκαλέσει τον φόβο και τον τρόμο σε σούπερ μάρκετ της περιοχής.

Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος στο Guangxi κατέγραψε χθες ένα απίστευτο περιστατικό.

Ο άνδρας, ονόματι Zου, πήγε στη ρεσεψιόν του καταστήματος για να διαμαρτυρηθεί. Είχε κάνει τα ψώνια του νωρίτερα και ξαναγύρισε για να τα πει ένα χεράκι στο προσωπικό, καθότι –όπως υποστήριζε- η ταμίας δεν του έβαλε στη σακούλα τα νούντλς που πλήρωσε.

Δεν τα έβλεπε πουθενά και μετά από έναν καυγά με τους υπαλλήλους του καταστήματος έγινε έξαλλος! Τράβηξε ένα μαχαίρι από το παντελόνι του και άρχισε να καταφέρει απανωτές μαχαιριές στην ταμεία που βρισκόταν δίπλα του.

Εκείνη παρόλα αυτά το έβαλε στα πόδια και ο νεαρός άρχισε να την κυνηγά μέσα στο κατάστημα.

Μέσα στην ξέφρενη πορεία του ο μανιακός επιτέθηκε και μαχαίρωσε και άλλους οκτώ ανθρώπους, που απλώς τους είδε κοντά του. Πέντε υπαλλήλους του καταστήματος (έξι μαζί με την ταμεία), δύο πελάτες και έναν πωλητή από μια άλλη εταιρεία που βρισκόταν εκεί.

Οι περισσότεροι έφεραν μαχαιριές στην πλάτη και στο στομάχι, όπως ανέφερε η αστυνομία, η οποία κλήθηκε αμέσως και ακινητοποίησε τον νεαρό άνδρα, συλλαμβάνοντας τον. Τον έβγαλαν από το κατάστημα γεμάτο μελανιές και αίματα στο πρόσωπο.

blood1.jpg
Τα θύματα του οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει αναφερθεί ότι η κατάσταση κάποιου εξ’ αυτών είναι σοβαρή, παρότι η ταμίας είχε πέσει αιμόφυρτη στο πάτωμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top