Δροσιά: Πυροβόλησαν 38χρονο την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του

Υπέδειξε ως δράστη τον σύντροφο της πρώην του

Ακούστε το άρθρο --:-- λεπτά

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν νωρίς το πρωί της Τρίτης στη Δροσιά, όταν άγνωστος άνδρας πυροβόλησε έναν 38χρονο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα έγιναν λίγο μετά τις 06:00 το πρωί. Ο 38χρονος έβγαινε από το σπίτι του στην οδό Σταμάτας για να πάει στην εργασία του, όταν δέχθηκε τους πυροβολισμούς. 

Πυροβολισμοί στο Παγκράτι: «Γάζωσαν» άνδρα έξω από είσοδο πολυκατοικίας

Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Ο 38χρονος φέρεται να υπέδειξε στους αστυνομικούς ως δράστη τον άνδρα με τον οποίο έχει δεσμό η πρώην σύντροφός του.

Θεσσαλονίκη: Πιστολέρο άρπαξαν 21χρονο από μπαρ και εξαφανίστηκαν

Οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, ώστε να εντοπίσουν τις κινήσεις τους δράστη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top