Μέγαρα: Νέο χειρουργείο για τον 4χρονο Ραφαήλ που ξυλοκοπήθηκε άγρια

«Ο δράστης κρύβεται στον καταυλισμό των Μεγάρων»

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση του 4χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύντροφο της μητέρας του στα Μέγαρα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Μέγαρα: «Tον έσκασε κάτω» - Σοκάρουν οι περιγραφές των αδελφών του 4χρονου

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star και τον Άρη Λάμπο, αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο 4χρονος υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση, με τους γιατρούς να γνωστοποιούν πως η κατάσταση του θα επανεξετάζεται ώρα με την ώρα.

4χρονος

Μέγαρα: Ο πατριός είχε ρίξει καυτό νερό στον 4χρονο

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η κατάστασή του Ραφαήλ, είναι πολύ σοβαρή και το χειρουργείο χθες βράδυ κράτησε αρκετές ωρες στη μέση του παιδιού, καθώς είχε αιμάτωμα. Η μητέρα του είναι στο πλευρό του μέσα στο νοσοκομείο, όπως και τα άλλα τρία αδερφάκια του που και εκείνα τραυματίστηκαν από τον δράστη. Μάλιστα το ένα είναι στην ορθοπεδική κλινική καθώς υπέστη κάταγμα στο χεράκι του.

Ολα τα παιδιά είναι και ψυχικά τραυματισμένα από τις σκηνές ωμής βίας που βίωσαν. Ο δράστης δεν εχει εντοπιστεί ακόμα, αν και ο θειος του παιδιου καταγγελεει οτι ο κρυβεται ταμπουρωμενος στον καταυλισμο των Μεγάρων.  

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top