Βασίλης Φιλώρας: Θρήνος στην κηδεία του 38χρονου εθελοντή πυροσβέστη

Το τελευταίο αντίο στον άνδρα που «έφυγε» στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Ρεπορτάζ για τον θάνατο του 38χρονου στη φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

Το τελευταίο αντίο στον Βασίλη Φιλώρα είπανε σήμερα, Τρίτη 10 Αυγούστου, οι φίλοι και οι συγγενείς του. 

Φωτιά Βαρυμπόμπη: Σήμερα η κηδεία του Βασίλη Φιλώρα

Ο εθελοντής πυροσβέστης έχασε τη ζωή του την Παρασκευή 6 Αυγούστου, όταν είχε πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και ένα γυμνό καλώδιο της ΔΕΗ έπεσε στο κεφάλι του. 

Βασίλης Φιλώρας κηδεία

Στην κηδεία του Βασίλη Φιλώρα παρευρέθη και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Βασίλης Φιλώρας κηδεία

Ο 38χρονος Βασίλης Φιλώρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ θεωρείτο ο «βασιλιάς των drones», καθώς επισκεύαζε καιέφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Κηδεύτηκε νωρίτερα σήμερα σε κλίμα βαθιάς οδύνης στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.

Βασίλης Φιλώρας κηδεία

Στην κηδεία παρούσα είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία έφθασε κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο. Παρούσα στην κηδεία, επίσης, η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Βασίλης Φιλώρας κηδεία

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η κηδεία τελέστηκε δημοσία δαπάνη. 

«Λένε ότι δεν μπορείς να διαλέξεις πότε ή πώς θα πεθάνεις. Αλλά μπορείς να διαλέξεις το πώς θα ζήσεις. Ο φίλος μας, συνεργάτης μας, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, Βασίλης Φιλώρας, έζησε την κάθε του μέρα με χαμόγελο, ευγένεια και ανιδιοτελή αγάπη. Το νήμα της ζωής του έληξε άδικα στις 6/8/20121, επιχειρώντας με αυταπάρνηση ως εθελοντής πυροσβέστης στην Ιπποκράτειο Πολιτεία», έγραψαν φίλοι του Βασίλη Φιλώρα στα social media.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top