ΘΡΙΛΕΡ: Ο μυστηριώδης φίλος του Ασλά��η που μπήκε στο διαμέρισμα

Σκοτεινή υπόθεση- Ύποπτος ο άνθρωπος

ΘΡΙΛΕΡ: Ο μυστηριώδης φίλος του Ασλάνη που μπήκε στο διαμέρισμα

Θρίλερ με τον μυστηριώδη φίλο του μόδιστρου

Άνθρωπος που συνεργαζόταν με τον Μιχάλη Ασλάνη φέρεται να γυρόφερνε λίγες ώρες πριν από τον θάνατο του σχεδιαστή έξω από το διαμέρισμά του, ενώ την ίδια τακτική ακολούθησε και κατά τη διάρκεια του προανακριτικού έργου.

Ήταν δηλαδή μέσα στον χώρο, κάτι που απαγορεύεται. Ο ίδιος άνθρωπος λέγεται ότι έφτασε στην Σκουφά 21 πριν από την αστυνομία και προχώρησε σε βιαστική παρατήρηση της σκηνής θανάτου προτού οι αστυνομικοί αποκλείσουν την οικία.

Επίσης, σχετική αργοπορία υπήρξε και στην ταυτοποίηση του θύματος, αφού ελέχθη ότι από τον νεκρό είχε εξαφανιστεί η αστυνομική ταυτότητα. Ζήτημα έχει δημιουργηθεί και όσον αφορά στην απώλεια εγγράφων, καθώς και προσωπικών αντικειμένων από τον ιδιαίτερο χώρο του αδικοχαμένου μόδιστρου(πιθανόν αυτό να αποκαλυφθεί, εάν υπάρξει καταμέτρηση από τους στενούς του συνεργάτες).

Τα ερωτήματα

Το ερώτημα που τίθεται είναι: ποιοι πρόλαβαν να μπουν στο διαμέρισμα προτού φτάσει η Αστυνομία;

Εάν το ερώτημα απαντηθεί , το επόμενο είναι αυτονόητο: Υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι να ήταν παρόντες την ώρα που πέθανε ο Μιχάλης Ασλάνης και να γύρισαν την ίδια νύχτα ή την επόμενη μέρα για να σβήσουν τα ίχνη τους; Και αν ναι, για ποιο λόγο;

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top