Ναύπλιο: Πρώτος ο δήμαρχος που πετούσε περιττώματα στο σπίτι συνυποψηφίου

Βρίσκεται κοντά στην επανεκλογή του

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ / Βίντεο: Alpha

Με πάνω από έξι μονάδες προηγείται στις δημοτικές εκλογές 2023 ο Δημήτρης Κωστούρος στον Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στην επανεκλογή του στη δημαρχία της πόλης.

Ναύπλιο: Ο δήμαρχος πετούσε σακούλες με περιττώματα στο σπίτι αντιπάλου του

Με την ενσωμάτωση στο 17,81%, ο Δημήτρης Κωστούρος λαμβάνει 35,14%, ενώ ο Δημήτρης Ορφανός συγκεντρώνει 28,76%.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω δήμαρχος είχε απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης τον περασμένο Αύγουστο όταν παραδέχτηκε ότι πετούσε περιττώματα στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου και επίσης υποψήφιου, Δημήτρη Ορφανού. Το απίστευτο περιστατικό μάλιστα είχε καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Ναύπλιο: 'Ερευνα για τον δήμαρχο που έριχνε περιττώματα στην αυλή αντιπάλου

Ο ίδιος είχε παραδεχτεί το λάθος του και είχε κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στη δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα, να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!» είχε γράψει. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top