Νίκος Χαρδαλιάς: Ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα - Μαζί του ήταν η κόρη του

Ο πρώτος εκ των υποψηφίων στην Περιφέρεια Αττικής που ψήφισε

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε στις 8:30 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε μεταξύ, άλλων, «Οι πολίτες είναι η δύναμή μας», ενώ πρόσθεσε «ψηφίζουμε για τη ζωή μας, ψηφίζουμε για τους 66 δήμους του Λεκανοπεδίου, ψηφίζουμε για την ασφάλεια των κατοίκων μας».

Μαζί με τον Νίκο Χαρδαλιά ήταν και η κόρη του.

Νίκος Χαρδαλιάς: Ψήφισε στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα - Μαζί του ήταν η κόρη του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την κόρη του

Ο Νίκος Χαρδαλιάς με την κόρη του

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής ψήφισε πρώτα για τις περιφερειακές εκλογές και μετά για τις δημοτικές εκλογές, όπως φάνηκε από τους φακέλους που έριξε στην κάλπη.

Χαρδαλιάς: Ψήφισα με το διαβατήριο για γούρι

«Αισιοδοξώ πάρα πολύ για το αποτέλεσμα, σίγουρα όλα θέλουν σκληρή δουλειά, ραντεβού σήμερα στις κάλπες και ραντεβού αύριο εκεί έξω στις γειτονιές για να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πολίτες είναι η δύναμή μας, είναι αυτοί που αποφασίζουν για τα πάντα. Οι πολίτες είναι αυτοί που σου δίνουν την ευθύνη και σε κρίνουν για το αποτέλεσμα», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στην ερώτηση γιατί ψήφισε με το διαβατήριό του, ο Νίκος Χαρδαλιάς απάντησε αρχικά ότι πήρε «ό,τι βρήκε πρόχειρο» αλλά μετά είπε «θα είμαι ειλικρινής, για γούρι ψηφίζω με το διαβατήριο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top