Τσίπρας: Στόχος μας είναι να πάρουμε όσους ψήφιζαν Χρυσή Αυγή

Σκέρτσος: Θέλω να ακούσω τι έχει να πει στη μάνα Φύσσα

Για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να «κερδίσει» τους ψηφοφόρους που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η μάχη με τον φασισμό είναι μια καθημερινή μάχη. Και στόχος δικός μας είναι αυτούς τους ανθρώπους που θα ψήφιζαν τη Χρυσή Αυγή, να τους πάρουμε, να τους κερδίσουμε από τις γραμμές της Ακροδεξιάς και από τις γραμμές της αντιδημοκρατικής ιδεολογίας και στάσης και να τους εξηγήσουμε ότι δεν αντισυστημικό πράγμα να ψηφίζεις Χρυσή Αυγή», ανέφερε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του την Πέμπτη.

Νέα δημοσκόπηση: Αυτή θα είναι η επόμενη Βουλή – Τα κόμματα που μπαίνουν

«Δεν είναι καθόλου αντισυστημικοί αυτοί που συναγελάζονται με δικαστές ξαφνικά. Ο κ. Κανελλόπουλος παραλίγο να είναι επικεφαλής τους, ήταν αρχιδικαστής και αυτός. Άρα λοιπόν, τους απλούς ανθρώπους, οι οποίοι επείσθησαν από τη Χρυσή Αυγή το προηγούμενο διάστημα και υιοθέτησαν κομμάτι της πρακτικής της και της ιδεολογίας της, δίνουμε έναν καθημερινό αγώνα να τους κερδίσουμε, δεν τους βάζουμε απέναντι. Βάζουμε απέναντι τους εγκληματίες, τους δολοφόνους, τις πρακτικές τους», κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Ο Άδωνις έκανε την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση σε… μπουζούκια

Σκέρτσος: Θέλω να ακούσω τι έχει να πει στη μάνα Φύσσα

«Υπάρχει πολιτική απελπισία στον ΣΥΡΙΖΑ και μια προσπάθεια να κυνηγήσουν ψήφους από ένα μόρφωμα πολιτικό, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί μια εγκληματική οργάνωση», δήλωσε ο Άκης Σκέρτσος στον Alpha 9,89 FM, απαντώντας σε όσα είπε ο κ. Τσίπρας.

«Πόλεμος» και στο twitter για τη δήλωση Σαββόπουλου: «Νιόνιο μαζί σου»

«Να θυμίσουμε ότι υπήρχε μια προσπάθεια από τον καταδικασμένο Κασιδιάρη, να δημιουργήσει μια πολιτική κίνηση η οποία θα έμπαινε στη Βουλή. Οι δυνάμεις της υπευθυνότητας της ΝΔ έφερε μια διάταξη που τελικά επιβεβαιώθηκε δικαιωματικά στον Άρειο Πάγο και κράτησε εκτός βουλής την εγκληματική οργάνωση», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ανδρουλάκης: Η αδυναμία στον 10χρονο γιο του και οι... Απαράδεκτοι

«Θέλω να ακούσω τον κ. Τσίπρα να μας τι έχει να πει στη μάνα Φύσσα. Τι έχει να πει σε αυτήν την πονεμένη μάνα όταν βγαίνει δημόσια και λέει ότι τον ενδιαφέρει να πάρει τις ψήφους του καταδικασμένου Ηλία Κασιδιάρη», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top