«Πόλεμος» και στο twitter για τη δήλωση Σαββόπουλου: «Νιόνιο μαζί σου»

Μητσοτάκης: Ντροπή, στοχοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του

Πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, και για τις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου / Βίντεο: Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star (18/05) 

Κύμα συμπαράστασης, αλλά και οργής, έχει προκαλέσει η δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου ότι ελπίζει σε αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές.

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», δήλωσε η Έλενα Ακρίτα, η οποία σε νέα ανάρτησή του πρόσθεσε: «Έλα σε παρακαλώ. Έλα που θα μάς κουνήσετε το δάχτυλο ποιον θα γουστάρουμε και ποιον όχι. Έλα που όταν εσείς ξεσκίζετε τον Κραουνάκη, την Τάνια, τον Φοίβο, τη Μποφίλιου είναι καλά».

Νέα δημοσκόπηση: Αυτή θα είναι η επόμενη Βουλή – Τα κόμματα που μπαίνουν

Ακρίτα: Επιστρέφει δίσκο του Σαββόπουλου μετά τις δηλώσεις του για τη ΝΔ

Ο γνωστός τραγουδοποιός δέχθηκε και τα πυρά του Παύλου Πολάκη, ο οποίος εκφράστηκε με σκληρά λόγια για τον Διονύση Σαββόπουλο, μη λησμονώντας – προφανώς – ότι κάποτε είχε πει πως του θυμίζει αρκουδιάρη.

Ο Άδωνις έκανε την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση σε… μπουζούκια

«Άντε χάσου θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου!!! ΤΟΛΜΑΣ και μιλάς ακόμα στο όνομα των τραγουδιών που κάποτε είπες… Είσαι λίγος, διεφθαρμένος, επαρχιώτης, εγωπαθής και χαλασμένος! Ο Ραφαηλίδης είχε σε όλα δίκιο!», έγραψε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίθεση Πολάκη στον Σαββόπουλο: «Είσαι θεραπαινίδα του Μητσοτακέικου»!  

Μητσοτάκης: Στοχοποιήθηκε και λοιδορήθηκε συστηματικά από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ του

«Ο Διονύσης Σαββόπουλος ένας σπουδαίος καλλιτέχνης έκανε μια πολιτική δήλωση. Ένας άνθρωπος που δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του και βρέθηκε απέναντι στην χούντα. Είπε την άποψή του και λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε με απόλυτα συστηματικό τρόπο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τα τρολ τους. Ντροπή! Ντροπή! Ντροπή! Όταν άλλοι καλλιτέχνες στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τους πειράζει, είναι μια χαρά. Όταν άλλος τους λέει ότι το προνόμιο του προοδευτισμού δεν ανήκει στην Αριστερά, τον στοχοποιούν«, είπε σε ομιλία του την Τετάρτη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκλογές 2023: Η μάχη του ΤikTok για Μητσοτάκη - Τσίπρα

«Η επίθεση του Παύλου Πολάκη στον Διονύση Σαββόπουλο είναι το πρόσωπο μιας άθλιας μορφής του φασισμού. Ένας άνθρωπος με πραγματική δράση κατά της Χούντας, με μια σπουδαία καριέρα και μια ενωτική δημόσια παρουσία υφίσταται μια χυδαία επίθεση επειδή οι απόψεις του δεν είναι αρεστές στην αξιωματική αντιπολίτευση»,  δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης.

«Χρόνια πριν ο Αυριανισμός έβριζε χυδαία Χατζηδάκη και Θεοδωράκη. Σήμερα ο Πολακισμός βρίζει τον Διονύση Σαββόπουλο. Πόσο δημοκρατικό και αριστερό είναι να βρίζεις έναν κορυφαίο καλλιτέχνη γατί διατυπώνει διαφορετική πολιτική προτίμηση; Νιόνιο μας respect», έγραψε στο facebook η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Άννα Διαμαντοπούλου.

Μητσοτάκης: Η Μαρέβα είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου

Χωμενίδης και Τατσόπουλος: Διάφοροι ο,τινάνοι τον βρίζουν 

«Από όταν ήμουν είκοσι χρονών, διάφοροι ο,τινάνοι βρίζουν τον Διονύση Σαββόπουλο. Πόσο βαρετό. Πόσο βαρετοί…», έγραψε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης.

«Σήμερα, ένα προσφιλές μου πρόσωπο, η Έλενα Ακρίτα, είπε πικρά λόγια για ένα άλλο προσφιλές μου πρόσωπο, τον Διονύση Σαββόπουλο, μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνεί με τη δημόσια δήλωσή του για την ψήφο του. Έλενά μου, το τι θα ψηφίσει ο Διονύσης το 2023, δεν θα το θυμάται κανένας σε τριάντα χρόνια. Κάτι μου λέει, όμως, ότι τη “Συννεφούλα” θα την τραγουδούν ακόμη. Με την αγάπη μου», είπε ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

«Πόλεμος» και στο twitter για τη δήλωση Σαββόπουλου

Ο «πόλεμος» για τη δήλωση του Διονύση Σαββόπουλου μεταφέρθηκε και στο twitter, με άλλους να εκφράζουν τη στήριξή τους στον τραγουδοποιό (πολλοί εκ των οποίων «επιτίθενται» και στην Έλενα Ακρίτα) και άλλους να κατακρίνουν την ανοικτή τοποθέτησή του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top