Εκλογές 2023: Η μάχη του ΤikTok για Μητσοτάκη - Τσίπρα

Η «ανάλαφρη πλευρά» των εκλογών

Εκτός από τις πολιτικές κόντρες, οι εκλογές έχουν και την πιο ανάλαφρη πλευρά τους. Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας επενδύουν στο TikTok, κάνοντας άνοιγμα σε πιο νεανικά κοινά, ενώ ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ότι θα έβγαινε για μπύρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα.  

Εκλογές 2023 στο Star την Κυριακή - Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Με την προεκλογική κόντρα να έχει μεταφερθεί στο timeline του TikTok, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε το λεγόμενο haul, μόνο που δεν περιέγραψε κάτι που αγόρασε, αλλά την γκάμα υπηρεσιών του gov.gr. 

Εκλογές 2023: Η μάχη του ΤikTok για Μητσοτάκη - Τσίπρα

Μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha, παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε με ποιον πολιτικό θα έβγαινε για μπύρες. «Νομίζω θα έβγαινα για μπύρα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα. Θα το έκανα για να καταλάβω τι είναι αυτό που κάνει έναν άνθρωπο σήμερα να είναι Κομμουνιστής» ανέφερε.

Ο πρωθυπουργός, μάλιστα, προανήγγειλε πιλοτικό πρόγραμμα για κορίτσια 12 έως 18 ετών, προκειμένου να τους δίνεται από το σχολείο ένα πακέτο με τα προϊόντα που χρειάζονται για την περίοδό τους. Το κόστος του θα καλυφθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης. 

Δένδιας στο Star: Να αφεθεί ελεύθερος ο Μπελέρης από τις αλβανικές αρχές

Η εμφάνιση Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη και η «έξωση» στον Μητσοτάκη

Υπό τους ήχους του τραγουδιού της Μελίνας Κανά ο Αλέξης Τσίπρας ανεβάζει στον λογαριασμό του στο TikTok βίντεο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, ζητώντας «έξωση» του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Εκλογές 2023: Η μάχη του ΤikTok για Μητσοτάκη - Τσίπρα

Το πλήθος των υποστηρικτών του κόμματος, πάντως, έφερε και τον ενθουσιασμό της Θεσσαλονικιάς εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπης Τσαπανίδου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top