Ακρίτα: Επιστρέφει δίσκο του Σαββόπουλου μετά τις δηλώσεις του για τη ΝΔ

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς»

Την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «ο καλύτερος» και ότι προσωπική του επιθυμία είναι «να κυβερνήσει αυτοδύναμος» εξέφρασε σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Στις δηλώσεις του αυτές απάντησε δημόσια, η άλλοτε μεγάλη του θαυμάστρια Έλενα Ακρίτα.

«Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας με τον ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα και εξιστόρησε μία συνάντησή της με τον γνωστό καλλιτέχνη στα νεανικά της χρόνια.

ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΑΚΡΙΤΑ

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τις δηλώσεις του Διονύση Σαββόπουλου:

«Όταν ήμουν μικρή, είχα πάει με τη μητέρα μου στο θρυλικό βιβλιοπωλείο ΙΚΑΡΟΣ του σπουδαίου ποιητή και λόγιου Νίκου Καρύδη. Εκεί συνάντησα το ίνδαλμά μου το Διονύση Σαββόπουλο.

Ο ‘’Νιόνιος’’ με την Σύλβα βρίσκονταν την ίδια περίοδο της χούντας, κρατούμενοι στην Ασφάλεια της οδού Μπουμπουλίνας για την αντιστασιακή τους δράση. Έφαγε πολύ ξύλο τότε ο Σαββόπουλος.

Χαρούμενη που τον γνώρισα επιτέλους από κοντά, αγόρασα τον δίσκο «Το φορτηγό» (πουλούσε και δίσκους ο ΙΚΑΡΟΣ) και τού τον έδωσα να μού τον υπογράψει. Μού έκανε αυτή την όμορφη αφιέρωση: «Στη Συννεφούλα ή Έλενα Διονύσης Σαββόπουλος».  Η υστεροφημία του ανήκει στον ίδιο. Η αξιολόγηση της ανήκει σε εμάς. Στη γενιά που τον πίστεψε και τον τραγούδησε. Λυπάμαι που δεν έχω ακόμα τον δίσκο να τού τον επιστρέψω».

Ακρίτα: Επιστρέφει δίσκο του Σαββόπουλου μετά τις δηλώσεις του για τη ΝΔ
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top