Nissan e.dams: Ολοκληρώνει με επιτυχία τις δοκιμές στη Βαλένθια

Ντεμπούτο του μονοθέσιου της Nissan e.dams

Nissan e.dams Βαλένθια δοκιμές

Η ομάδα της Formula E της Nissan e.dams ολοκλήρωσε τις επίσημες δοκιμές πριν από την έναρξη της 8ης σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Formula E της ABB FIA, σηματοδοτώντας την έναρξη της συμμετοχής της, για τέταρτη σεζόν, στη διοργάνωση. Ο νέος οδηγός της ομάδας, Maximilian Guenther, ενάχθηκε στο δυναμικό της ομάδας, μαζί με τον βετεράνο της Formula E Sebastien Buemi, κατά τη διάρκεια των τριήμερων δοκιμών στο Circuit Ricardo Tormo στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Οι Buemi και Guenther, αγωνιζόμενοι με τα μονοθέσια #23 Nissan Ariya και #22 Nissan Leaf αντίστοιχα, ολοκλήρωσαν περισσότερους από 350 γύρους και συγκέντρωσαν σημαντικά δεδομένα για την περαιτέρω ανάπτυξη των αγωνιστικών μηχανών της Nissan e.dams. Εκτελώντας διαφορετικές προσομοιώσεις και εξερευνώντας όλες τις νέες ευκαιρίες στις πέντε συνεδρίες δοκιμών, η ομάδα προσπαθεί τώρα να κάνει τις τελικές προετοιμασίες και εργασίες εξέλιξης στα αγωνιστικά αυτοκίνητα, πριν από την έναρξη της 8ης σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της FIA Formula E στη Ντιρίγια, στις 28 και 29 Ιανουαρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, πραγματοποιήθηκε και το ντεμπούτο της νέας εντυπωσιακής εμφάνισης του μονοθέσιου της Nissan e.dams, μια εξέλιξη του αναγνωρίσιμου Ιαπωνικού σχεδίου του, με θέμα το κιμονό. Οι νέες προεξέχουσες φωτεινές κόκκινες ανταύγειες και η έντονη σχεδίαση “ανθίζουν” στο ρύγχος και επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή της ομάδας να φέρει τον ενθουσιασμό και τις επιδόσεις της τεχνολογίας EV.

Ως μέρος του στόχου της να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις λειτουργίες της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της έως το 2050, η Nissan σκοπεύει να “εξηλεκτρίσει” τα επερχόμενα μοντέλα της, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top