Νεκρή βρέθηκε η Ολυμπιονίκης Μπάουϊ - Πέθανε από επιπλοκές της εγκυμοσύνης

Η 31χρονη αθλήτρια είχε κατακτήσει τρία ολυμπιακά μετάλλια στο Ρίο

Η νεκροψία της Τόρι Μπάουϊ δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτει από τι πέθανε στις 3 Μαΐου η κορυφαία Ολυμπιονίκης, η οποία κατέκτησε τρία Ολυμπιακά μετάλλια το 2016 στο Ρίο.

Πέθανε η 32χρονη Ολυμπιονίκης Τόρι Μπόουι

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια 2017 στα 100 μέτρα με επίδοση 10.85 πέθανε από επιπλοκές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της.

Η 32χρονη πρωταθλήτρια των δρόμων ταχύτητας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κομητεία Οραντζ της Φλόριντα, από την ομάδα του σερίφη που έφθασε στο σημείο, καθώς οι συγγενείς της, ανησυχούσαν, καθώς δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της.

Σύμφωνα με την «USA Today», η αυτοψία αποκάλυψε ότι η Φρέντορις «Τόρι» Μπάουϊ, ήταν οκτώ μηνών έγκυος και είχε αρχίσει ο τοκετός, την στιγμή του θανάτου της.

Μπορεί να υπέκυψε από επιπλοκές που σχετίζονται με την εγκυμοσύνη της, συμπεριλαμβανομένης της εκλαμψίας. Οδηγεί σε δυνητικά θανατηφόρες κρίσεις, που σχετίζονται με υψηλή αρτηριακή πίεση, σύμφωνα με την αυτοψία.

Η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας, είχε προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση στον κόσμο του στίβου.

Γεννημένη στις 27 Αυγούστου 1990 στο Σαντ Χιλ, σε μία αγροτική περιοχή του Μισισιπή και μεγαλωμένη από τη γιαγιά της, η Μπάουϊ, πέρασε από το άλμα εις μήκος στα σπριντ το 2014, σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση στον κόσμο στα 100 μέτρα εκείνη τη χρονιά (σ.σ. 10.80 στο μίτινγκ του Μονακό).

Στη συνέχεια, κατέκτησε τρία Ολυμπιακά μετάλλια το 2016 στο Ρίο (σ.σ. χρυσό στην σκυταλοδρομία 4x100μ, αργυρό στα 100μ πίσω από την Τζαμαϊκανή, Ελέϊν Τόμπσον Ερα και χάλκινο στα 200μ).

Την επόμενη χρονιά, στο Λονδίνο, η Τόρι Μπάουι έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 100 μέτρα με επίδοση 10.85, ενώ συμμετείχε επίσης στη «χρυσή» ομάδα σκυταλοδρομίας στα 4x100μ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top