Μουντιάλ 2022: Υποδοχή ηρώων στο Μπουένος Άιρες για την εθνική Αργεντινής

Αργία η σημερινή μέρα για την υποδοχή του Μέσι και των συμπαικτών του

Εν πτήσει για Αργεντινή το τρόπαιο - Ξέφρενοι πανηγυρισμοί μέσα στο αεροσκάφος / Βίντεο ΣΚΑΪ

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του προσγειώθηκαν λίγο μετά τις 7:30 (2:30 ώρα Αργεντινής) στο αεροδρόμιο του Ezeiza.

Μουντιάλ: Μεγάλη νικήτρια η Αργεντινή - Στα πέναλτι κρίθηκε το αποτέλεσμα

Στο αεροδρόμιο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την άφιξη του αεροπλάνου που μετέφερε τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του / Φωτογραφία AP

Πυροσβεστικά οχήματα σχημάτισαν αψίδα θριάμβου με νερό για να καλωσορίσουν την εθνική ομάδα που κατέκτησε το Μουντιάλ στο Κατάρ, ενώ χιλιάδες φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο Μπουένος Άιρες, περιμένοντας να δουν και να συγχαρούν από κοντά τους «ήρωές» τους.

Η χώρα έχει κηρύξει τη σημερινή μέρα αργία.

Ο Μέσι «έριξε» τη βόμβα μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ

Την ομάδα του Σκαλόνι περίμενε στο αεροδρόμιο ένα ανοιχτό λεωφορείο προκειμένου με αυτό οι νικητές του Μουντιάλ του Κατάρ να περιηγηθούν στους δρόμους και να αποθεωθούν από τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες / Φωτογραφία AP

Δείτε ζωντανά την υποδοχή των παγκόσμιων πρωταθλητών και τους πανηγυρισμούς των Αργεντινών

Στο αεροδρόμιο συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου για να παρακολουθήσει την άφιξη του αεροπλάνου που μετέφερε τον Λιονέλ Μέσι και τους συμπαίκτες του. 

Πανικό σε όλο τον κόσμο κάνουν οι Αργεντίνιοι μετά τη νίκη στο Μουντιάλ

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του προσγειώθηκαν λίγο μετά τις 7:30 (2:30 ώρα Αργεντινής) στο αεροδρόμιο του Ezeiza / Φωτογραφία AP

Την ομάδα του Σκαλόνι περίμενε στο αεροδρόμιο ένα ανοιχτό λεωφορείο προκειμένου με αυτό οι νικητές του Μουντιάλ του Κατάρ να περιηγηθούν στους δρόμους και να αποθεωθούν από τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες.

50.000 φίλαθλοι χειροκρότησαν τους «Μπλε» στην Place de la Concorde

Στις 50.000 υπολογίζεται ο αριθμός των πολιτών που χειροκρότησαν τους Μπλέ που ηττήθηκαν από την Αργεντινή στο Μουντιάλ του Κατάρ, στην Πλατεία Ομονοιας (Place de la Concorde) σύμφωνα με την Διευθυνση Αστυνομίας. 

Η Εθνική Γαλλίας χαιρέτησε απο το πολυτελές ξενοδοχείο Crillon (Κριγιόν) που βρίσκεται διπλα απο την αμερικανικη πρεσβεία. 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top