Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του Μαραντόνα junior για τον μπαμπά του

Θα μπορούσες να κατέβεις να με πάρεις μία αγκαλιά;

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για τον Μαραντόνα junior καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του θρύλου του ποδοσφαίρου.

Bγαίνουν σε δημοπρασία αντικείμενα του Μαραντόνα

Ο γιος του μάγου της μπάλας θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του μπαμπά του που πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 60 ετών στο σπίτι του.

 

 

«Θα μπορούσες να κατέβεις για τουλάχιστον ένα λεπτό, να με πάρεις μία αγκαλιά, να γελάσεις λίγο μαζί μου; Έχω τόσα πολλά να σου πω, τόσα τραγούδια να τραγουδήσουμε μαζί και να παρακολουθήσουμε τους αγώνες της Νάπολι. Μπαμπά, πέρασε ένας χρόνος από τότε που έφυγες, ποιος ξέρει πού. Πέτα ψηλά όπως ξέρεις μόνο εσύ να κάνεις. Σε αγαπώ και μου λείπεις τόσο πολύ» έγραψε στο Instagram του ο γιος του Νιιέγκο Μαραντόνα.

Μαραντόνα: Αυτοί ευθύνονται για τον θάνατό του, σύμφωνα με τον δικηγόρο του


Το φτωχόπαιδο από το Ροζάριο της Αργεντινής που κατάφερε να γίνει  η μεγαλύτερη προσωπικότητα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου βρισκόταν στο Μπουένος Άιρες όταν ξαφνικά αισθάνθηκε δυσφορία και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. 

Λίγες μέρες αργότερο ο δικηγόρος της οικογένειας είχε κάνει μηνύσεις στο ιατρικό προσωπικό που τον φρόντιζε για αμέλεια. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top