Κάρλος Ζέκα: Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν

Υπέστη ρήξη χιαστού

Κάρλος Ζέκα

Η ατυχία «χτύπησε» τον Κάρλος Ζέκα, καθώς ο τραυματισμός που υπέστη αποδείχθηκε πολύ σοβαρός. Ο διεθνής μέσος υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει ουσιαστικά το υπόλοιπο της σεζόν.

«Σκούπα» στον ΠΑΟΚ με εντολή Σαββίδη 

Ο αρχηγός της Κοπεγχάγης και πρώην αρχηγός του Παναθηναϊκού τίθεται εκτός πλάνων του Τζον Φαν Σιπ για τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ δεν θα προλάβει ούτε τις αναμέτρησης της Κοπεγχάγης με τον ΠΑΟΚ για το Europa Conference League.

Όσον αφορά την αντικατάστασή του στα παιχνίδια του Οκτωβρίου με Γεωργία και Σουηδία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ώρες. Στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής θα αποφασιστεί αν θα πάει η Εθνική ως έχει ή θα τον αντικαταστήσει άλλος ποδοσφαιριστής.

Λευτέρης Πετρούνιας: Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ο Ζέκα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του σε story του στο instagram λέγοντας: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα μηνύματα που μου στείλατε χθες και για την ανησυχία που μου δείξατε. Δυστυχώς, το χειρότερο σενάριο έχει επιβεβαιωθεί και θα χάσω το υπόλοιπο της σεζόν. Θα επιστρέψω δυνατότερος και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Πρέπει να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την Κοπεγχάγη, μαζί θα είμαστε δυνατότεροι και θα σας δω σύντομα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top