Ντούσαν Ίβκοβιτς: «Το πάθος για τα περιστέρια τού στοίχισε τη ζωή»

Τι αποκάλυψε για τον θάνατό του ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του παγκόσμιου μπάσκετ ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς. - Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Βαθιά θλίψη σκόρπισε στην οικογένεια του παγκόσμιου μπάσκετ ο θάνατος του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των εθνικών ομάδων της Γιουγκοσλαβίας και της Σερβίας, με μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα, πέθανε στο Βελιγράδι σε ηλικία 78 ετών. 

Ντούσαν Ίβκοβιτς: Το συγκλονιστικό αντίο του Bασίλη Κικίλια

Όπως αναφέρει ο σερβικός Τύπος, ο Ιβκοβιτς νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική νοσοκομείου του Βελιγραδίου με υγρό στον πνεύμονα, ενώ αντιμετώπιζε και προβλήματα με την καρδιά του.        

Ντούσαν Ίβκοβιτς 

Την ίδια ώρα, ο πρώην προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, μιλώντας στη σερβική τηλεόραση για τον θάνατο του Ίβκοβιτς αποκάλυψε πως ο Ντούντα μολύνθηκε από τα περιστέρια, τα οποία αγαπούσε πολύ:

Ήξερα ότι είχε κάποια προβλήματα, ότι μολύνθηκε από τα περιστέρια τα οποία ήταν το μεγάλο του πάθος. Επίσης ξέρω ότι είχε κάποια προβλήματα με έρπη. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει το αύριο.

Το τελευταίο διάστημα ο Ίβκοβιτς φέρεται ότι ταλαιπωρήθηκε από έρπητα ζωστήρα που επιδείνωσε την υγεία του, οδηγώντας τον στο θάνατο.

Την αγάπη του για τα περιστέρια είχε εξομολογηθεί κι ο ίδιος ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε παλιά του συνέντευξη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top