ΑΕΚ: Ψηλά στη λίστα ο Ρεμπρόφ!

Ο ποδοσφαιριστής είχε αποτελέσει σπουδαίο δίδυμο με τον Αντρέι Σεφτσένκο

Σεργκέι Ρεμπρόφ

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση  προπονητή στην ΑΕΚ  και συμφώνα με δημοσιεύματα ψηλά στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» βρίσκεται ο Σεργκέι Ρεμπρόφ ο οποίος είναι μια από τις 2-3 περιπτώσεις τεχνικών που έχει ξεχωρίσει  

Μάλιστα έχει γίνει και διερευνητική κρούση με τον Ουκρανό προπονητή.

Ο Ρεμπρόφ έγινε ευρύτερα γνωστός ως ποδοσφαιριστής αποτελώντας ένα σπουδαίο δίδυμο με τον Αντρέι Σεφτσένκο στη Ντιναμό Κιέβου των 90’s, προτού παίξει σε Τότεναμ και Γουέστ Χαμ. 

ΑΕΚ: Έρχονται αλλαγές σε ρόστερ και τεχνικό επιτελείο τη νέα χρονιά

O 47χρονος προπονητής εργάζεται από το 2018 στην Φερεντσβάρος οδηγώντας τη φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League μέσα από τέσσερις προκριματικούς γύρους, ενώ έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Ουγγαρίας.

 
Ο Ρεμπρόφ έχει συμβόλαιο με την Φερεντσβάρος ως το 2022, ωστόσο υπάρχει ρήξη στη συνεργασία του με την διοίκηση και σενάρια στην Ουγγαρία θέλουν να υπάρχουν επαφές με τον Ρομπέρτο Ντοναντόνι για να τον αντικαταστήσει.

Νωρίτερα είχε δουλέψει σε Ντιναμό Κιέβου (από το 2014 ως πρώτος προπονητής) κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ είχε κι ένα σύντομο πέρασμα από την Αλ Αχλί. 

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top