Σπανούλης: «Tσαντίζομαι όταν κάποιος δε με εμπιστεύεται επαγγελματικά»

Ποια είναι τα στοιχεία που απαιτούνται για μια μεγάλη καριέρα

Βασίλης Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο Impactalk.gr για τη σχέση ζωής που έχει με το μπάσκετ, τι χρειάζεται κάποιος για να γίνει ηγέτης, ενώ αναφέρθηκε και στην απέχθεια που έχει για τον πάγκο.

Προκομμένη η Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε τι φύτευσε στον κήπο της

«Με τσαντίζει και με στενοχωρεί όταν κάποιος δεν με εμπιστεύεται και δεν με βάζει να παίξω», ανέφερε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που παραμένει ακόμη αμφίβολο αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο. Αναλυτικά, μίλησε για:

-το πόσο… μπάσκετ έχει η ζωή του:

«Το μπάσκετ για να γίνεις αυτός που θέλεις πρέπει να το σκέφτεσαι όλο το 24ωρο. Να το σκέφτεσαι και στο σπίτι σου, στο αυτοκίνητο σου, τι κάνεις καλά, τι δεν κάνεις, τι πρέπει να βελτιώσεις, τι πρέπει να κρατήσεις, τι πρέπει να πετάξεις. Είναι όλη η ζωή σου. Όταν θέλεις να είσαι ηγέτης, πρέπει να εμπνέεις όλο το σύνολο και να πετυχαίνεις».

Ολυμπία Χοψονίδου: Δείτε τι φόρεσε για να τηγανίσει καλαμαράκια!

-τα στοιχεία που απαιτούνται για μια μεγάλη καριέρα:

«Μεγαλύτερη αξία για να πετύχεις στο μπάσκετ είναι η νοοτροπία σου, ο χαρακτήρας σου, το μυαλό σου και φυσικά χρειάζεται και ταλέντο. Μην το βγάζουμε αυτό απ’ έξω. Αλλά μόνο το ταλέντο σε καμία περίπτωση δεν φτάνει για να πετύχεις».

-τη σκληρή δουλειά για να φτάσει ψηλά:

«Η πολύ σκληρή δουλειά δεν με κούρασε ποτέ, ούτε και πρόκειται να με κουράσει είναι κάτι που αγαπώ και το κάνω για να γίνω καλύτερος. Οπότε οτιδήποτε κάνω για να γίνω καλύτερος δεν με κουράζει ποτέ».

-τι τον ενοχλεί:

«Πραγματικά με κουράζει, με τσαντίζει, με στενοχωρεί και όλα αυτά όταν κάποιος δε με εμπιστεύτηκε ή δε με εμπιστεύεται και δε με βάζει να παίξω. Η υπομονή μου που κάθομαι στον πάγκο μέχρι να μπω μέσα. Εκεί, είναι το χειρότερο μου, θέλω να είμαι μέσα και να συμμετέχω».

Διαβάστε όλες τις αθλητικές ειδήσεις και δείτε τα τελευταία αθλητικά highlights 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top