Τη παραχώρηση του ΟΑΚΑ ζητά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Τα κυβερνητικά στελέχη δεν παρουσιάστηκαν αρνητικά

Παναθηναϊκός

Σε διαδικασία συζητήσεων με την κυβέρνηση βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την πιθανότητα παραχώρησης του κλειστού του ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» έριξαν την ιδέα σε κυβερνητικά στελέχη, που δεν παρουσιάστηκαν καθόλου αρνητικά σε αυτό το ενδεχόμενο και ζήτησαν από την ΚΑΕ να καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση με συγκεκριμένους όρους.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να δώσει οριστική λύση στο ζήτημα της έδρας, όχι απλώς με την ενοικίαση ενός κλειστού, όπως συμβαίνει τώρα με το «Νίκος Γκάλης», αλλά με την παραχώρηση για μεγάλο χρονικό ορίζοντα και τη δυνατότητα αξιοποίησής του αγωνιστικά, εμπορικά, όπως και με τη δυνατότητα κάποιων παρεμβάσεων στους χώρους του γηπέδου.

Θετικός στον κορωνοϊό διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός

Στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης, είχε συζητηθεί το ενδεχόμενο κατασκευής κλειστού μπάσκετ εκτός σχεδίου, αλλά σε όμορο οικόπεδο του Βοτανικού, ωστόσο το συγκεκριμένο πρότζεκτ θα ήταν αρκετά πιο ακριβό και χρονοβόρο, ενώ παράλληλα θα υπήρχε και ο κίνδυνος προσφυγών από πολίτες στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Έτσι οι «πράσινοι» έριξαν στο τραπέζι την πρόταση να τους παραχωρηθεί το ΟΑΚΑ, μια ιδέα που αρέσει στην κυβέρνηση που θέλει να αξιοποιήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις που έχουν τεράστιο κόστος συντήρησης. Άλλωστε πρόσφατα ήρθε σε συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΕΚ για το κλειστό των Άνω Λιοσίων και αν έφευγε κι ο Παναθηναϊκός από το κλειστό του ΟΑΚΑ, αυτό θα έμενε χωρίς… «ενοίκους».

Είναι αρκετά πρώιμο να μιλήσει κανείς για συμφωνία, ωστόσο είναι δεδομένο πως υπάρχει καλή διάθεση εκατέρωθεν από ΚΑΕ Παναθηναϊκός και κυβέρνηση για να βρεθεί μια φόρμουλα που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top