Ποδόσφαιρο- Άρης: «Παλεύει» για να φέρει τον Γκερέρο

Οι «κίτρινοι» φιλοδοξούν να φέρουν ξανά στην Ελλάδα τον επιθετικό

Γκερέρο

Το... μπαμ με την απόκτηση του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο προσπαθεί να κάνει ο Άρης. Οι «κίτρινοι» φιλοδοξούν να φέρουν ξανά στην Ελλάδα τον 30χρονο επιθετικό, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.


 Ο Γκερέρο, γεννημένος στις 12 Ιουλίου 1990 στο Τολέδο της Ισπανίας, ανήκει από τον Σεπτέμβριο στη Νότιγχαμ Φόρεστ, στην οποία μετακόμισε μετά τη λήξη της συνεργασίας τους με τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γκερέρο αποτελεί ένα «προσωπικό στοίχημα» για τον Θοδωρή Καρυπίδη, ο οποίος επιθυμεί να τον ντύσει στα «κίτρινα».

Η άμυνα πρόδωσε τον Ολυμπιακό στην ήττα από την Φενέρ


Τη φετινή σεζόν, ο Γκερέρο έχει πραγματοποιήσει εννέα (9) συμμετοχές με τους «ξυλοκόπους» στην Championship, χωρίς να έχει καταφέρει να βρει δίχτυα. Ο ύψους 1,80μ. επιθετικός κατά το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό σκόραρε 16 φορές σε 62 εμφανίσεις ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Λεγκανιές (10 γκολ σε 68 συμμετοχές), Σπόρτινγκ Χιχόν (16 γκολ σε 94 συμμετοχές), κάνοντας κι ένα σύντομα πέρασμα από την Αλμπαθέτε (2 συμμετοχές).
 
Το συμβόλαιο του Γκερέρο με τη Νότιγχαμ ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου ωστόσο δεν αποκλείεται η συνεργασία των δυο πλευρών να λήξει νωρίτερα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top