Οι Μπακς χτίζουν την ομάδα που θα κάνει τον Γιάννη πρωταθλητή!

Η διοίκηση των "ελαφιών" προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό

BUCKS 2020-21 LINEUP IS STACKED!

Την ώρα που τα σενάρια για το μέλλον του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ δίνουν και παίρνουν, οι Μιλγούοκι Μπακς κάνουν κινήσεις ματ για να καλύψουν τις φιλοδοξίες του. Ο Greek Freak θέλει σαν τρελός να κατακτήσει το πρωτάθλημα και η διοίκηση των "ελαφιών" προχωρά τον μεταγραφικό σχεδιασμό για να ανταποκριθεί στα θέλω του MVP του ΝΒΑ. 

Η απόκτηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και του Τζρου Χόλιντεϊ στην περίοδο των ανταλλαγών, φαίνεται να αλλάζει επίπεδο την ομάδα του Ελληνα διεθνή. Ο Σέρβος shooting guard θα δώσει άλλη πνοή στην περιφέρεια των Μπακς. Την περσινή σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 15,1 πόντους και 3,4 ασίστ, σε 61 αγώνες με τους Σακραμέντο Κινγκς, που πήραν ως ανταλλάγματα τους Ντιβιτσέντζο, Ιλιασόβα και Ντι Τζέι Ουίλσον.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δείχνει στον γιο του τον Παρθενώνα!

Νωρίτερα το Μιλγουόκι πρόσφερε γη και ύδωρ για να ενισχυεθί και στην θέση του playmaker καθώς ο Ερικ Μπλέντσο δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες. Τα «Ελάφια» χρειάστηκε να δώσουν στη Νέα Ορλεάνη εκτός από τον Μπλέντσο, τον Τζορτζ Χιλ, τρία μελλοντικά ντραφτ πικς πρώτου γύρου και δύο swap picks.

PG: Jrue Holiday
SG: Bogdan Bogdanovic
SF: Khris Middleton
PF: Giannis Antetokounmpo  
C: Brook Lopez

Ο Αμερικανός άσος αναμένεται να βοηθήσει πολύ τον Γιάννη, ειδικά αν καταφέρει να επαναλάβει τα νούμερα της περσινής χρονιάς, όταν μέτρησε σε 61 αγώνες, 19.1 πόντους, 4.8 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ, κατά μέσο όρο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top