Ο Μαραντόνα χρειάζεται την στήριξη της οικογένειας του για να αναρρώσει

Είχε κάνει εγχείρηση στο κεφάλι

Μαραντόνα

Μια εβδομάδα μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, λόγω αιματώματος στο κεφάλι, ο Ντιέγκο Μαραντόνα συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική, στο Μπουένος Αϊρες. Σύμφωνα με τον φυσιολόγο ιατρό Ντιέγκο Ντίας, το «χρυσό αγόρι» του αργεντινικού ποδοσφαίρου είναι σε σταθερή κατάσταση.

Ο Μαραντόνα εγχειρίστηκε λόγω ενός υποδόριου αιματώματος, όπως λέγεται η συγκέντρωση αίματος μεταξύ μιας μεμβράνης και του εγκεφάλου, το οποίο, σύμφωνα με τον προσωπικό του γιατρό Λεοπόλδο Λούκε, προκλήθηκε πιθανότατα λόγω ατυχήματος, αλλά ο 60χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου δεν θυμάται τίποτα.

Ο Ντίας που έχει υπό την επίβλεψη του τον Μαραντόνα για όσο καιρό θα νοσηλευτεί στην ιδιωτική κλινική, τόνισε ότι θα χρειαστεί την στήριξη των γιατρών και της οικογένειας του για να αναρρώσει.  

Ο Μαραντόνα αναρρώνει... χορεύοντας!

«Σε συγκεκριμένες καταστάσεις ο Ντιέγκο Μαραντόνα είναι όπως όλοι οι υπόλοιποι, έχει τους ίδιους περιορισμούς, τις ίδιες δυσκολίες και πλεονεκτήματα που έχει κάθε άνθρωπος. Το σημαντικό είναι ότι η υγεία του έχει σταθεροποιηθεί και ότι είναι υπό έλεγχο η φαρμακευτική αγωγή και η διατροφή του. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα πρόγραμμα με την στήριξη , ειδικών, νοσοκόμων και ειδικά της οικογένειας του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ντιέγκο Ντίας.

Ο δόκτωρ Λούκε αποκάλυψε ότι ο Μαραντόνα θα μεταφερθεί σε σπίτι στο βόρειο Μπουένος Αϊρες για να βρίσκεται κοντά στις κόρες του Ντάλμα και Τζιαννίνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top