Συνελήφθη με υποψία σωματικής επίθεσης στη σύντροφό του ο Ράιαν Γκιγκς

Tον κατήγγειλαν στην αστυνομία οι γείτονές του

Ράιαν Γκιγκς:

Μπλεξίματα με την δικαιοσύνη απέκτησε ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας,  Ράιαν Γκιγκς.

Ο 46χρονος τεχνικός συνελήφθη στην έπαυλη του μετά από καταγγελίες γειτόνων για διατάραξη κοινής ησυχίας, με την υποψία σωματικής επίθεσης στην σύντροφο του και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Ο Γκιγκς αρνείται τις κατηγορίες, ενώ ο μάνατζερ του δήλωσε: «αρνείται τις όλες τις κατηγορίες. Συνεργάζεται με τις αρχές και θα συνεχίσει να τις υποστηρίζει τις έρευνες».

Πρώην σύντροφος κορυφαίου τενίστα καταγγέλει: «Πήγε να με στραγγαλίσει»

 

Η ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Ουαλίας ακύρωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη, τύπου στην οποία ο Ουαλός προπονητής θα ανακοίνωνε την αποστολή για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τις ΗΠΑ, την Φινλανδία και την Ιρλανδία.

Ο Γκιγκς είναι μαζί με την κατά δέκα χρόνια νεότερη του Κέιτ Γκρέιβιλ από το 2017, ενώ η επαγγελματική τους σχέση κρατά από το 2013. Ο Ουαλός τεχνικός είχε κατηγορηθεί μάλιστα από τον πρώην σύζυγο της Γκρέινβιλ, με τον οποίο χώρισαν το 2015, ότι υπήρξε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Λόγω της σύλληψης του ο Ουαλός προπονητής θα απουσιάσει από τα τρία επόμενα παιχνίδια της Ουαλίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top