Ο Λεμπρόν Τζέιμς παρομοίασε με κλόουν τον Ντόναλντ Τραμπ!

Έκρινε το ντιμπέιτ με τον Τζον Μπάιντεν

Ο «βασιλιάς» Λεμπρόν Τζέιμς είναι από τους μεγαλύτερους πολέμιους του Ντόναλντ Τραμπ. Ο άσος των Λέικερς δεν χάνει ευκαιρία να… βάλει στο καλάθι τον νυν πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Debate-Τραμπ: «Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για την πανδημία, αλλά...»

Ο Τζέιμς παρακολούθησε το νέο debate του Τραμπ με τον Τζον Μπάιντεν το οποίο έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδας) και ανέβασε φωτογραφία της τηλεόρασής του, στην οποία φαίνονται οι δύο υποψήφιοι, ωστόσο έχει αντικαταστήσει το κεφάλι του Τραμπ με αυτό ενός κλόουν.

Ο “King” James δεν έμεινε εκεί αλλά προέτρεψε τους συμπατριώτες του να πάνε στις κάλπες γράφοντας ως σχόλιο: "Σας παρακαλώ ψηφίστε!" ενώ πρόσθεσε το hashtag "κάτι παραπάνω από μία ψήφος".

Η προτροπή του Λεμπρόν Τζέιμς φαίνεται πάντως να πιάνει τόπο, καθώς περισσότεροι από 47 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει στις προεδρικές εκλογές, ξεπερνώντας ήδη, δώδεκα μέρες πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, τον συνολικό αριθμό της πρόωρης ψηφοφορίας στις εκλογές του 2016, κατά τα νεότερα δεδομένα του US Elections Project.

Ο αριθμός είναι σχεδόν οχταπλάσιος από τον αντίστοιχο αριθμό πρώιμης ψηφοφορίας περίπου στο ίδιο χρονικό σημείο πριν από τις εκλογές 2016.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top