Europa League: Βαριά ήττα για την ΑΕΚ στην Πορτογαλία!

Δεν ξεκίνησε καλά ο Δικέφαλος στη φάση των ομίλων

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από την Μπράγκα στην Πορτογαλία και ξεκίνησε με το αριστερό την πορεία της στην φάση των ομίλων του Europa League. 

Οι Πορτογάλοι άνοιξαν το σκορ σε κομβικό χρονικό σημείο, λίγο πριν εκπνεύση το πρώτο ημίχρονο, όταν σε σέντρα του Εσγκάιο από τα δεξιά ο Γκαλένο πήδηψε ψηλότερα, πήρε την κεφαλιά και νίκησε τον Τσιντώτα.

Η Ενωση έχασε την καλύτερη της ευκαιρία να σκοράρει στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Ο Μάνταλος έκανε την κάθετη πάσα προς τον Τάνκοβιτς ο οποίος πέρασε τον Ματέους αλλά έφυγε πλάγια, δεν μπόρεσε να πλασάρει και ο επερχόμενος Ολιβέιρα από καλή θέση έστειλε τη μπάλα έξω.

Οι γηπεδούχοι χτύπησαν στη συνέχεια στην κόντρα σε δύο περιπτώσεις. Την πρώτη στο 78' όταν ο Γκαλένο έκλεψε τη μπάλα πίσω από τον κέντρο, έφυγε στην επίθεση και την κατάλληλη στιγμή έδωσε στον Παουλίνιο που με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Τσιντώντα για το 2-0.

Το τρίτο γκολ ήρθε στο 88' με τον Λιβάγια να χάνει τη μπάλα και τη Μπράγκα να βγαίνει στην αντεπίθεση. Ο Παουλίνιο έδωσε στον Όρτα ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 3-0.

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα, Κάρμο, Σικέιρα, Αντρέ Κάστρο (92' Σεφτίν), Φρανσέρζιο (84' Μόουρα), Μεδέιρο (59' Αντρέ Όρτα), Ρικάρντο Όρτα (92' Νοβάις), Γκαλένο (84' Αλ Μουσράτι), Παουλίνιο.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Σβάρνας, Τσιγκρίνσκι (61' Λιβάγια, 90' Μαχαίρας), Νεντελτσεάρου, Λόπες, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Σάκχοβ, Μάνταλο, Ανσαριφάρντ (62' Τάνκοβιτς), Ολιβέιρα

ΓΚΟΛ: 44' Γκαλένο, 78' Παουλίνιο, 88’ Ορτα.

ΚΑΡΤΕΣ: 19' Μάνταλος, 34' Νεντελτσεάρου, 67' Ολιβέιρα/55' Σικέιρα, 69' Εσγκάιο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ρούντι Μπουκέτ (Γαλλία)

ΒΟΗΘΟΙ: Γκουλιάμ Ντεπάρτ (Γαλλία), Αουρελιέν Μπερτομίου (Γαλλία)

ΤΕΤΑΡΤΟΣ: Αμαούρι Ντελερούε (Γαλλία)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top