Πανιώνιος: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος συμμετέχει στην αναγέννηση της ομάδας

Ο κορυφαίος σεφ πόζαρε φορώντας τη φανέλα των κυανέρυθρων

MasterChef 4

Εκτός από εξαιρετικός σεφ o Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι και φανατικός οπαδός του Πανιώνιου. Ο κριτής του MasterChef 4 πήρε θέση με ανάρτηση του στο instagram για τις δύσκολες ώρες που περνά η ιστορική ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επιστρατεύοντας το χιούμορ που τον διακρίνει ο Έλληνας σεφ τόνισε ότι θα βοηθήσει με τον τρόπο του στην αναγέννηση της ομάδας. Στη φωτογραφία που συνόδευσε το post του ο «θείος» του ελληνικού MasterChef 4 ποζάρει  μαζί με τον αδερφό του σε μικρή ηλικία, φορώντας φανέλα των κυανέρυθρων.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Πήγε στο θέατρο φορώντας τη μάσκα του!

"Γεννοφάσκια" Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο "Θείος" θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

"Γεννοφάσκια" Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο @gmaniatis02 ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο "Θείος" θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του. Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ. Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η "ξινή μιζέρια" ο αδερφός μου. " Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. Υγ4 Πανιώνιος στα" εύκολα "Πανιωναρα στα δύσκολα.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις

 

Υγ1 Ο όμιλος στον οποίο θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ'  Εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ.

Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η ξινή μιζέρια ο αδερφός μου.

Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις.

Υγ4 Πανιώνιος στα" εύκολα "Πανιωνάρα στα δύσκολα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top