Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε νέα μεταγραφή

Αυτός είναι ο εκλεκτός του Ρόκα!

Αντόνιο Σαβιέρ

Την απόκτηση του Αντόνιο Σαβιέρ για τρία χρόνια ανακοίνωσαν οι Πράσινοι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα την Τρίτη (28/7), το τελευταίο διήμερο πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και την Πέμπτη (30/7) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το Τριφύλλι.

Φινάλε με... γιορτή για Μάντσεστερ Γ. και Τότεναμ

Ο Σαβιέρ είναι 28 ετών και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Τοντέλα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Αντόνιο Σαβιέρ. Το συμβόλαιο συνεργασίας με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή έχει τριετή διάρκεια.

Ο Σαβιέρ γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου του 1992 στην πόλη Γκιμαράες της Πορτογαλίας. Εντάχθηκε από μικρός στα τμήματα υποδομής της Βιτόρια Γκιμαράες και τον Ιούλιο του 2011 μετακόμισε στην Τουριζένσε με τη φανέλα της οποίας έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο.

Στον... αέρα η Basket League

Τον Ιούλιο του 2012 εντάχθηκε στη δεύτερη ομάδα της Μπράγκα. Το πρώτο εξάμηνο της περιόδου 2013/14 παραχωρήθηκε ως δανεικός στη Φεϊρένσε και το δεύτερο εξάμηνο της ίδιας σεζόν στη Λεϊσόες.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Μαρίτιμο με τη φανέλα της οποίας σκόραρε τέσσερις φορές σε 67 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Τον Ιούλιο του 2017 αποκτήθηκε από την Πάσος Φερέιρα, με την οποία μέτρησε 33 συμμετοχές. Τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίστηκε στην Τοντέλα καταγράφοντας 32 συμμετοχές και 3 γκολ τη σεζόν 2018/19 και 24 συμμετοχές και 1 γκολ τη σεζόν 2019/20.

Καλωσορίζουμε τον Αντόνιο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!»

Πηγή: SportDog

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top