Πρωταθλήτρια η Ρεάλ στην Ισπανία

Εντός έδρας ήττα για τη Μπάρτσα

Τον 34ο τίτλο στη La Liga  πανηγυρίζει και τυπικά από χθες η Ρεάλ που νίκησε την Βιγιαρεάλ,  και μαθηματικά είναι και πάλι η πρωταθλήτρια Ισπανίας. 

Το παλεύει για Ευρώπη η Άρσεναλ


Η ομάδα του Ζινεντιν Ζσινταν που επαναλαμβάνει το κατόρθωμα του μετά το 2017  πέτυχε τη δέκατη σερί νίκη της και δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης σε κανέναν. Ο Κάριμ Μπενζέμα ήταν και χθες η κινητήρια δύναμη της βασίλισσας καθώς σκόραρε και τα δυο γκολ των γηπεδούχων σφραγίζοντας ουσιαστικά τη μεγάλη νίκη.

Η Βιγιαρεάλ  μείωσε λίγο πριν το τέλος με τον Ιμπάριο αλλά το τελικό σκορ έδωσε την ευκαιρία στους Μαδριλένους να πανηγυρίσουν ξανά. 

Πένθος στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Βιμ Σουρμπίρ

Εντός έδρας ήττα για τη Μπάρτσα 

Την ίδια στιγμή που η Ρεάλ κλείδωνε τον τίτλο η Μπαρτσελόνα έχανε για μια ακόμη φορά και μάλιστα μέσα στο Καμπ Νου. Η Οσασουνα προηγήθηκε των καταλανών με τον Αρναιθ στο πρώτο μέρος και ο Λιονέλ Μέσι ισοφάρισε με απευθείας κτύπημα φάουλ στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Τόρες έκανε το 1-2 και υπέγραψε την πρώτη εντός έδρας ήττα της Μπάρτσα μετά το 2018. 

Ολοταχώς για τα αστέρια η Γιουνάιτεντ

Τον δικό της αγώνα για την έξοδο στο Champions League  δίνει η Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στην Αγγλία μετά τη νίκη της επι της Κρίσταλ παλας στο Λονδίνο με 2-0. Οι κόκκινοι διάβολοι με τα γκολ του Ράσφορντ και του Mάρσιαλ επικράτησαν πιο δύσκολα από ότι δείχνει το σκορ των γηπεδούχων και έφτασαν  την Λέστερ στην τέταρτη θέση που δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top