Κοντά στον Πογιάτος ο Παναθηναϊκός

Η κίνησή του που φούντωσε τις φήμες

Παναθηναϊκός

To like που πάτησε ο Ισπανός προπονητής Ντάνι Πογιάτος στην σελίδα της Super League στο twitter ήταν ο... καπνός και όπως φαίνεται όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Χωρίζουν οι δρόμοι Γιώργου Δώνη και Παναθηναϊκού

Την ώρα που ο Γιάννης Αλαφούζος έριξε λάδι στη φωτιά στη σχέση του με τον Γιώργο Δώνη, ο τεχνικός διευθυντής των πράσινων Τσάβι Ρόκα βρισκόταν σε συζητήσεις με τον προπονητή των μικρών ομάδων της Ρεάλ για να τον ζεστάνει ώστε να γίνει ο αντικαταστάτης του Ελληνα τεχνικού. 

 

Ο Πογιάτος που έχει εργαστεί ως βοηθός προπονητή στο πλευρό του Ζόρντι Κρόιφ στη Μακάμπι, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια δουλεύει ως πρώτος προπονητής στην ομάδα κάτω των 19 ετών των Μαδριλένων, θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και όπως όλα δείχνουν αυτό θα είναι προς τον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή που η Ρεάλ φέρεται να του δίνει το δικαίωμα να αποχωρήσει από τη Μαδρίτη ο δρόμος για την Ελλάδα ανοίγει. 

 

Ο 46χρονος τεχνικός άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Εσπανιόλ όπου και παρέμεινε για έξι χρόνια. Στη συνέχεια ακολούθησε μία διετία στο Μπαχρέιν πριν πάει στην ομάδα Νέων της Ρεάλ Μαδρίτης. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top