Η επιστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους οπαδούς της

Θα δουν τα παιχνίδια από τον καναπέ τους

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η επιστροφή των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ στις προπονήσεις από την Τρίτη 19/5 φέρνει ένα βήμα πιο κοντά την επανέναρξη της ποδοσφαιρικής δράσης στην Αγγλία.

Υπό κανονικές συνθήκες οι ομάδες θα απηύθυναν θερμό κάλεσμα στον κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο, αλλά όχι στην εποχή του κορωνοϊού. Με βαριά καρδιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε e-mail στους οπαδούς της, προκειμένου να τους παρακαλέσει να δουν τα εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League από τον καναπέ τους.

Αποζημιώνει τους κατόχους διαρκείας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η επιστολή της Man United

"Μοιραζόμαστε την απογοήτευσή σας για το γεγονός πως δεν θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την Γιουνάιτεντ μέσα από το γήπεδο, αλλά σας ενθαρρύνουμε να μας υποστηρίξετε από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, η Premier League και οι συνεργάτες των ΜΜΕ θα εργαστούν για να σας προσφέρουν την καλύτερη κάλυψη των παιχνιδιών μας. Ζητάμε επίσης τη συνεργασία σας να μην ταξιδέψετε σε γήπεδα στα οποία παίζουμε τις αγώνες.

Η παραμονή στο σπίτι και ακολουθώντας την καθοδήγηση της κυβέρνησης , θα βοηθήσει να διατηρήσετε τους φίλους σας, την οικογένειά σας και όλους τους φιλάθλους της Γιουνάιτεντ ασφαλείς. Αυτή η ενωμένη προσπάθεια παραμονής στο σπίτι θα μας δώσει την καλύτερη ευκαιρία να προστατεύσουμε την υγεία όλων στην κοινότητά μας" .

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top