Super league: Ζητά νέα μείωση της φορολογίας!

Έπεσε ξανά στο τραπέζι η πρόταση για διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα

super league

Ο κορωνοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στον αθλητισμό και έχει βάλει τις ομάδες με την πλάτη στον τοίχο. Η κάνουλα που γεμίζει οικονομικά έσοδα τις δεξαμενές έχει κλείσει, αγώνες δεν γίνονται και όταν θα διεξαχθούν ο κόσμος θα λείπει πιθανότατα από τις εξέδρες.

Super League: Αρνητικοί οι παίκτες με την πρόταση για τις μειώσεις

Η Super league πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης (12/5) τηλεδιάσκεψη με θέμα συζήτησης την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που γεννά η πανδημία και στο ποδόσφαιρο.

Προτάθηκε, μεταξύ άλλων, να ζητηθεί ακόμη μεγαλύτερη μείωση της φορολογίας στα συμβόλαια από το 22%, στο οποίο μειώθηκε πρόσφατα με την αλλαγή του φορολογικού συντελεστή.

Να σταματήσει η Super League ν' αποδίδει το 5% από τα συμβόλαια στην ΕΠΟ, ενώ παράλληλα μετά  από παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη, Θοδωρή Καρυπίδη, τονίστηκε η ανάγκη να διοχετευθεί στις ομάδες μέρους του ποσού των 4.000.000 ευρώ που παραχωρεί η UEFA στην ΕΠΟ ως ενίσχυση έκτακτης ανάγκης.

Παράλληλα, έπεσε ξανά στο τραπέζι η πρόταση για διεκδίκηση ποσοστού από το στοίχημα, κάτι που αποτελεί διαχρονικό αίτημα των ομάδων.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top