Ρωσίδα πρωταθλήτρια: Δεν πήγα να κόψω τις φλέβες μου-Κόπηκα στην κουζίνα​​​

Αυστραλία: Ο μυστηριώδης θάνατος 24χρονης Γαλλίδας σέρφερ

Σάλος έχει προκληθεί με Ρωσίδα πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής, η οποία σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της γιατί δεν άντεξε τις άσχημες επιδόσεις της. Οι δικοί της άνθρωποι τη βρήκαν βουτηγμένη στα αίματα. Είχε βαθιά κοψίματα στο αριστερό της χέρι. Ωστόσο, η ίδια διαψεύδει τα δημοσιεύματα, λέγοντας ότι δεν έκανε απόπειρα αλλά ότι τραυματίστηκε στην κουζίνα, καθώς ετοίμαζε το πρωινό της.

Η 21χρονη Αλεξάντρα Σολντάτοβα υπήρξε τρεις φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στη ρυθμική γυμναστική. Σύμφωνα με τον ρωσικό τύπο, το άλλοτε παιδί θαύμα δεν άντεξε να βλέπει τον μύθο της να καταρρέει από τις πρόσφατες κακές επιδόσεις της και αποφάσισε να κόψει τις φλέβες της.

Τι δήλωσε βγαίνοντας από την κλινική

Με ήρεμη φωνή, το χρυσό κορίτσι της Ρωσίας, Αλεξάντρα Σολντάτοβα μίλησε για πρώτη φορά μόλις βγήκε από την κλινική, νιώθοντας ευγνωμοσύνη που επέζησε.«Είμαι πολύ καλύτερα πια. Είμαι σοκαρισμένη με όλα αυτά» δήλωσε η Αλεξάντρα Σολντάτοβα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ το φόβο που έζησαν οι γονείς μου και οι φίλοι μου και η προπονήτριά μου» σημείωσε η ίδια.

«Κόπηκα καθώς έφτιαχνα το πρωινό μου»

Σήμερα, θέλοντας να βάλει τα πράγματα σε τάξη μετά τον σάλο που προκλήθηκε, ξεκαθάρισε μέσω instagram ότι δεν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας αλλά είχε ένα ατύχημα στην κουζίνα.

«Θα ήθελα να ζητήσω από όλους σας να μην ανησυχείτε για εμένα. Είμαι απολύτως καλά. Όλο αυτό επιβεβαιώνει αυτό που λένε οι άνθρωποι για τα μέσα ενημέρωσης, ότι γράφουν δηλαδή ιστορίες τρόμου και μισές αλήθειες. Με λίγα λόγια μην πιστεύετε τα όσα γράφουν. Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Δεν ξέρω αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω με αυτά τα σκουπίδια που γράφονται χωρίς να έχουν κάποια στοιχεία ή κάποιες αποδείξεις. Χθες πήγα στην προπόνησή μου. Καθώς έφτιαχνα το πρωινό μου κόπηκα. Συμβαίνει στον καθένα. Τα μαχαίρια είναι κοφτερά. Είμαι γυμνάστρια και δεν εξοικειωμένη με το να μπαίνω στην κουζίνα. Καθώς πήγαινα στην προπόνηση έκανα μια στάση στο νοσοκομείο για να μου φτιάξουν το τραύμα επαγγελματικά και να μην το κάνω μόνη μου. Ενημέρωσα την προπονήτριά μου και αυτό είναι το τέλος της ιστορίας.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Съемки с @underarmourru всегда самые любимые🤤❤️

A post shared by Alexsandra Soldatova. (@soldy21) on

 

Τα ψυχολογικά προβλήματα της Σολντάτοβα

Τα δημοσιεύματα έγραψαν πως είχε ψυχολογικά προβλήματα και έπασχε από βουλιμία. Η  ίδια φανερά εκνευρισμένη το αρνήθηκε. 
«Ο κίτρινος τύπος αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο» είπε. 

Η διαφορετική εκδοχή της προπονήτριας
Η προπονήτρια της ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που είδε, όταν πήρε εξιτήριο. Ήταν εκείνη που από την αρχή διέψευσε την είδηση περί αυτοκτονίας.

Αυστραλία: Ο μυστηριώδης θάνατος 24χρονης Γαλλίδας σέρφερ

Στην Αυστραλία η κοινή γνώμη πάγωσε με τον μυστηριώδη θάνατο μιας Γαλλίδας σέρφερ. Η Ποέτι Νοράκ βρέθηκε νεκρή, χωρίς κανείς να έχει δει ή να έχει ακούσει το παραμικρό.

Στα 24 της αποφάσισε να αφήσει τη χώρα της για να ζήσει το πάθος της που δεν ήταν άλλο από το σέρφινγκ. Είχε κατακτήσει αρκετά τρόπαια. 

Το κανάλι της στο youtube  λειτουργούσε σαν προσωπικό ημερολόγιο. Η φιλόδοξη αθλήτρια σύστηνε στους ακολούθους της να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top