«Καθάρισε» ο Μανέ

Η Ρέιντζερς νίκησε στο ντέρμπι

Η Λίβερπουλ νίκησε 1-0 τη Γουλβς και στο 42'  ο Λαλάνα τροφοδότησε τον Μανέ Ο διαιτητής με τη βοήθεια του VAR μέτρησε το γκολ. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου ο Νέτο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Άλισον αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ της Γουλβς καθώς στο βίντεο φάνηκε ο Νέτο να είναι... χιλιοστά πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό. 

Με νίκη έκλεισε το 2019

Νικηφόρα αποχαιρέτησε το 2019 η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι καθώς επικράτησε 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο 52’ ο Αγουέρο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πεπ Γκουανρτιόλα, ενώ οκτώ λεπτά πριν τη λήξη ο Ντε Μπρόινε διαμόρφωσε το τελικό 2-0. 

Μεγάλη ανατροπή

Η Άρσεναλ προηγήθηκε με τον Ομπαγεγιάνγκ στο 13ο λεπτό του λονδρέζικου ντέρμπι, όμως στο τέλος η Τσέλσι πήρε τη νίκη. Στο 83 μετά από λάθος έξοδο του Λένο ο Τζορτζίνιο ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Έιμπραχαμ σκόραρε και οι μπλε πήραν τη νίκη. 

Η Ρέιντζερς νίκησε στο ντέρμπι

Οι παίκτες της Ρέιντζερς πανηγυρίζουν τη μεγάλη νίκη τους στην έδρα της Σέλτικ. Ήταν η πρώτη ήττα για τους «Κέλτες» μετά από 12 σερί νίκες. Το ντέρμπι της Γλασκόβης άρχισε με πέναλτι υπέρ  της Σέλτικ στο 33. Το εκτέλεσε ο Κρίστι όμως ο ΜακΓκρέγκορ απέκρουσε. Τρία λεπτά αργότερα οι τζερς πήραν προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Κέντ. Οι γηπεδούχοι έφτασαν ισοφάρισαν στο 42 με σκόρερ τον Εντουάρντ, όμως στο 56 ο Κάτιτς με ένα κλασσικό βρετανικό γκολ έδωσε τη νίκη στην Ρέιντζερς. 

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο του Star εδώ 
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top