Μίκαελ Σουμάχερ: Μήνυμα ελπίδας από τη σύζυγο του

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα»

Ο διασώστης του αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ατυχήματος

Μήνυμα ελπίδας, ανήμερα Χριστουγέννων, έστειλε η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του. Όπως μετέδωσε το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP, η Κορίνα Σουμάχερ απάντησε σε ένα μήνυμα από ένα αφοσιωμένο φαν κλαμπ του οδηγού της Φόρμουλα 1.

Σουμάχερ: Ο διασώστης του αποκαλύπτει λεπτομέρειες του ατυχήματος

«Τα μεγάλα πράγματα ξεκινούν με μικρά βήματα. Πολλά μικρά πετραδάκια σχηματίζουν ένα μεγάλο μωσαϊκό. Μαζί είμαστε πιο δυνατοί», φέρεται να είπε στους φαν του άνδρα της η σύζυγος του Σουμάχερ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του πρακτορείου, το φαν κλαμπ του Γερμανού οδηγού θέλει να λανσάρει μια νέα σελίδα στο facebook στις 29 Δεκέμβρη, ακριβώς έξι χρόνια από το ατύχημα σε χιονοδρομική πίστα στις γαλλικές Άλπεις που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό του Σουμάχερ στο κεφάλι.

Εργαζόμενη στο νοσοκομείο που εισήχθη ο Σουμάχερ έκανε αποκαλύψεις

Πρόκειται για σελίδα με σύνθημα «KeepFightingMichael» δίνοντας κουράγιο στους οικείους και τους φίλους του, και κρατώντας ζωντανή την ελπίδα για πλήρη ανάρρωση του οδηγού.

Το ατύχημα του Σουμάχερ 

Ήταν 29 Δεκεμβρίου 2013. Ο Μίκαελ Σουμάχερ απολάμβανε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του με την οικογένειά του στις γαλλικές Άπλεις, στο θέρετρο του Μεριμπέλ. Η αγάπη του για το σκι τον πρόδωσε καθώς βγήκε εκτός πίστας, έχασε τον έλεγχο και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

Σύζυγος Σουμάχερ: «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τον βοηθήσουμε»

Η συνέχεια ήταν δυστυχώς χειρότερη. «Ο σοβαρός κρανιοεγκεφαλικός τραυματισμός που υπέστη ο Σουμάχερ τον οδήγησε σε κώμα. Χρειάστηκε άμεση νευροχειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη» ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.

Έκτοτε, μία 15μελής ιατρική ομάδα, παρακολουθεί τον Γερμανό πιλότο 24 ώρες την ημέρα στο σπίτι του, ενώ τα έξοδα φροντίδας του ανέρχονται σε περίπου 140.000 ευρώ την εβδομάδα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top