Πιτίνο: «Ελπίζω να μείνω στον Παναθηναϊκό δύο χρόνια»

«Η ζωή είναι απρόβλεπτη» δήλωσε ο προπονητής

Ρικ Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού κα μάλιστα προανήγγειλε την παραμονή του  για 2 χρόνια!   

«Ελπίζω να μείνω δύο χρόνια Νιώθω υπέροχα. Μερικές φορές η ζωή γίνεται απρόβλεπτη.Η συνεργασία με τον Παναθηναϊκό είναι ένας εξαιρετικός εισαγωγικός τρόπος για να αναλάβω την Εθνική, θα έχω την ευκαιρία να δω από κοντά όλες τις ομάδες. Είναι σπουδαίο να μπορώ να βλέπω όλους τους παίκτες και να μπορώ να φτιάξω μια σπουδαία Εθνική ομάδα».

Στην Αθήνα ο Ρικ Πιτίνο

Ο ίδιος αποκάλυψε και τον λόγο που είπε το «ναι» στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο:

 «O  Δημήτρης δείχνει σεβασμό  στην ηλικία μου αυτό είναι πιο σημαντικό από τα δολάρια. Εκτιμώ που με έφερε και εκτιμώ την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Αν ήμουν 37 ετών τα χρήματα θα ήταν πιο σημαντικά. Στα 67 όμως, αν και νιώθω 27, υπάρχουν άλλα πράγματα που τα θεωρώ πιο πολύτιμα στην ζωή μου Δεν έχω ξαναδεί τέτοιους φιλάθλους ποτέ μου. Το πλησιέστερο ήταν οι φίλοι του Κεντάκι. Στο ματς με την Μπάγερν στο Μόναχο ήταν σαν να είχαμε 10.000 κόσμο μαζί μας. Ακολουθούν την ομάδα παντού, είναι δίπλα της στο 100% και είναι ώρα να φέρουμε στον Παναθηναϊκό κάτι ξεχωριστό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top