Μιχαέλα Λάκη: Το χρυσό κορίτσι του τένις μιλά στο STAR

«Είναι μεγάλα ονόματα ο Στέφανος και η Μαρία, θα ήθελα να τους μοιάσω»

Ένα 14χρονο κορίτσι από τον Τύρναβο της Λάρισας, η Μιχαέλα Λάκη, είναι εδώ  και λίγες μέρες  η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης, στο τένις.  Το χρυσό κορίτσι , αγκαλιά με το βαρύτιμο έπαθλο μιλάει στο Star και τη Μαρία Κορώνα, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία, για το καθημερινό κοπιαστικό της πρόγραμμα, αλλά και για τα όνειρά της.

«Προσπάθησα πάρα πολύ, προπονήθηκα σκληρά και νοιώθω ότι ανταμείφτηκα γι' αυτό. Κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο δεν σκέφτομαι την αντίπαλο, αλλά στον τελικό είναι αλήθεια μπήκα έπαιξα καλά και κέρδισα», είπε η νεαρή πρωταθλήτρια Ευρώπης και πρόσθεσε: «Κάνω κάθε μέρα 4 ώρες προπόνηση και καμία φορά και παραπάνω. Δεν ήξερα τι είναι το Λοραν Γκαρός και του Γουίμπλετον και τώρα μέσα σ πέντε χρόνια έχει αλλάξει η ζωή μου. Επόμενος στόχος είναι να πω στο ΤΟΠ 100 για να μπορώ να παίξω σε γκραντ σλαμ και ελπίζω να το πετύχω.»

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο προπονητής Φοίβος Μιχαλόπουλος υπογραμμίζοντας     «Την προπονώ από 6 χρονών, προσπαθώ να της διαμορφώσω πρώτα χαρακτήρα, να γίνει καλός άνθρωπος και σπουδαία πρωταθλήτρια γιατί έχει όλα τα εφόδια».

Η Μιχαέλα μπορεί και κοιτάει ψηλά. Έχει άλλωστε ως πρότυπο άλλα δύο ελληνόπουλα που κυριαρχούν στο παγκόσμιο τένις. Τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη.

«Είναι μεγάλα ονόματα ο Στέφανος και η Μαρία, θα ήθελα πάρα πολύ να τους μοιάσω.», δήλωσε η ίδια.

Όσο για τις φίλες της, μπορεί τελευταία  να μην την βλέπουν συχνά αλλά χαίρονται με τις επιτυχίες της. Τη στηρίζουν με την αγάπη τους, όπως και η οικογένειά της. «Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω τέτοια οικογένεια και γονείς και ευχαριστώ το θεό γι' αυτό…»

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top