Μικ Σουμάχερ: «Σύντομα ελπίζω να γίνω σαν τον πατέρα μου»

Θα οδηγήσει το μονοθέσιο του πατέρα του στον αγώνα της φετινής Formula 1

Ο Μικ Σουμάχερ, μεγάλωσε με τον εθιστικό ήχο του κινητήρα των μονοθέσιων της Formula 1.

Από μικρό παιδί, το όνειρό του ήταν μία μέρα να φορέσει την πολυπόθητη κόκκινη στολή του πατέρα του. 

«Νομίζω πώς είμαι στο σωστό δρόμο. Κάνω ένα βήμα τη φορά. Νιώθω όλο και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και το απολαμβάνω» δηλώνει o Μικ Σουμάχερ.

Ήταν 16 Νοεμβρίου του 1995, όταν έκατσε ένας Σουμάχερ, για πρώτη φορά, σε ένα μονοθέσιο της Ferrari. Ο θρυλικός Μίκαελ πέρασε στην ιστορία κερδίζοντας τους  περισσότερους παγκόσμιους τίτλους και εικοσιτέσσερα χρόνια μετά, ο γιος του βασιλιά της φόρμουλα 1 θα οδηγήσει στο Χόκενχάιμ το μονοθέσιο του πατέρα του.

Με την ιστορική φεράρι, ο Μίκαελ Σουμάχερ κατέκτησε τον έβδομο και τελευταίο τίτλο στην καριέρα του. Ο γιός του, πάντως, δηλώνει: «Σύντομα, ελπίζω να γίνω σαν τον πατέρα μου» 

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, από το 2012 δίνει τη μεγαλύτερη του μάχη για να σταθεί και πάλι στα πόδια του μετά από εκείνο το ατύχημα στη πίστα του σκι. 

«Θέλω να συνεχίσω το έργο του πατέρα μου κάνοντας τους δρόμους πιο ασφαλείς. Είναι ένα πολύ σημαντικό θέμα για όλους εμάς τους οδηγούς ταχύτητας. Όπως και την εγκεφαλική έρευνα για να σωθούν ζωές», είπε, φιλοδοξώντας να γίνει ο επόμενος πρωταθλητής της Formula 1.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top