Ρολάν Γκαρός: Τα δάκρυα του Τσιτσιπά για τον αποκλεισμό του

«Λύγισε» μετά από έναν αγώνα πέντε ωρών

Στη φάση των «16» σταμάτησε η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Ρολάν Γκαρός.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, νούμερο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιμετώπισε την Κυριακή τον Στάνισλας Βαβρίνκα στο κορτ «Σουζάν Λενγκλέν» και ο Ελβετός, νούμερο 28 στον κόσμο και 24 στο κυρίως ταμπλό, επικράτησε με 7(8)-6, 5-7, 6-4, 3-6, 8-6, βάζοντας τέλος στα... όνειρα του 20χρονου να προκριθεί στους προημιτελικούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσιτσιπάς νικήθηκε και από την... κούραση, καθώς η αναμέτρηση με τον Βαβρίνκα κράτησε 5 ώρες και 9 λεπτά! Από την πλευρά του, ο 34χρονος «Σταν» πήρε το «εισιτήριο» για τους «8» της διοργάνωσης, όπου θα αναμετρηθεί με τον σπουδαίο συμπατριώτη του, Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκλαψε για τον αποκλεισμό του από τον Σταν Βαβρίνκα στους «16» του Ρολάν Γκαρός, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μετά τον αγώνα που κρίθηκε σε 5 σετ, μία ήττα που απέδωσε στα πολλά χαμένα break points για άλλη μια φορά.

Ο 20χρονος τενίστας αναφέρθηκε και στην τελευταία φάση του ματς στη συνέντευξη Τύπου: «Η μπάλα ήταν μέσα και ναι, χρειάζεται hawkeye και στο χώμα».

Αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς τόνισε: «Είχα καιρό να κλάψω μετά από αγώνα. Ήμουν πολύ φορτισμένος συναισθηματικά και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να μάθω απ' αυτή την εμπειρία όσα περισσότερα μπορώ».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top