Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «φτιάχνει» κλειστό γήπεδο για τα θύματα στο Μάτι

Η απίστευτη κίνηση του αστέρα του NBA

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να διαπρέπει στο NBA και όλοι στις ΗΠΑ να του έχουν… βγάλει το καπέλο για τις εκπληκτικές του επιδόσεις μέσα στο γήπεδο, όμως αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι διαθέτει ήθος και δεν ξεχνά ποτέ την Ελλάδα, την οποία θεωρεί δεύτερη πατρίδα του. 

Έτσι, όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελος Μπουρνούς, σε ομιλία του την Κυριακή στο Πικέρμη, ο Γιάννης έχει κάνει δωρεά ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ στη μνήμη των θυμάτων της μεγάλης φωτιάς στο Μάτι.

Το γήπεδο αυτό θα κατασκευαστεί στο νέο Πρότυπο Οικολογικό Πάρκο που θα δημιουργηθεί στη Ραφήνα, όπου θα αθλούνται οι επισκέπτες του πάρκου και τα παιδιά όλης της περιοχής. 

Ο δήμος σκέφτεται, επίσης, να δώσει το όνομα του Έλληνα super star του NBA στο γήπεδο, ενώ εκεί θα πραγματοποιούνται σεμινάρια καλαθοσφαίρισης από τον ίδιο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Την είδηση μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κοταρίδης, ο οποίος έγραψε στο Facebook:

«Την απίστευτη δωρεά που έχει κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Ραφήνα αποκάλυψε πριν λίγο στην ομιλία του στο Πικέρμι ο κ. Μπουρνούς. Ο δήμαρχος Ραφήνας - Πικερμίου είπε πως ο σούπερ σταρ του παγκόσμιου μπάσκετ έχει κάνει δωρεά ένα κλειστό γήπεδο μπάσκετ που θα κατασκευαστεί στη Ραφήνα στο μεγάλο θεματικό πάρκο τριών στρεμμάτων σε χώρο κοντά στο αστυνομικό τμήμα στο Μπλε Λιμανάκι. Ξιδάκι στα φασισταριά...»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top