Τσιτσιπάς και Σάκκαρη έδειξαν και τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες

Έκαναν κεφαλιές και γκελάκια

Τσιτσιπάς-Σάκκαρη

Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη δύο νέα παιδιά που όμως έχουν καταφέρει να κάνουν υπερήφανους όλους τους Έλληνες με τα απίθανα κατορθώματά τους.

H Μαρία Σάκκαρη,  πρόσφατα νίκησε την  Anastasia Pavlyuchenkova με 2-0 σετ  και προκρίθηκε στις "32" καλύτερες τενίστριες του Internazionali BNL d' Italia της Ρώμης. Ομοίως και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος έχει νικήσει τους κορυφαίους τενίστες τους Ραφαέλ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Τώρα Στέφανος και Μαρία απέδειξαν πως κατέχουν και ποδοσφαιρικές ικανότητες. Οι δυο τους κατά τη διάρκεια παραμονής τους στη Ρώμη έπαιξαν και ποδόσφαιρο. Με τις κεφαλιές και τα γκελάκια τράβηξαν τα βλέμματα όλου του κόσμου ο οποίος δε σταμάτησε να τους αποθεώνει και να τους τραβάει φωτογραφίες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν τον αγώνα που θα δώσει εναντίον του 17χρονου Τζάνικ Σίνερ δήλωσε στο «Gazzetta dello Sport»: 

«Έχω ακούσει για τον Σίνερ, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ να παίζει. Σίγουρα, όμως, πρόκειται για έναν αθλητή με πολύ ταλέντο. Τέτοια παιχνίδια είναι πάντα πολύ δύσκολα, γιατί δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει απελευθερωμένος. Λατρεύω την πόλη (σ.σ. Ρώμη), αυτό ήταν πάντα ένα από τα αγαπημένα μου τουρνουά και ονειρεύομαι να το κατακτήσω» συνέχισε ο Τσιτσιπάς, ο οποίος αρχίζει να συνηθίζει την… πολιορκία των θαυμαστών για αυτόγραφα και φωτογραφίες, λέγοντας για τους νεότερους φαν του ότι «είναι πολύ ωραίο συναίσθημα, αλλά και μια μεγάλη ευθύνη, γιατί εμείς πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα. Τα παιδιά μας παρακολουθούν, μας μιμούνται και εμείς πρέπει πάντα να το θυμόμαστε αυτό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top