Ο Σουμάχερ έκλεισε τα 50 – Ράγισε καρδιές το μήνυμα της κόρης του

«Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά» έγραψε στο instagram

Σιωπή εξακολουθεί να επικρατεί  για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ,  που γιόρτασε χθες τα πενήντα του χρόνια στο πολυτελές του σπίτι του, που έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο. 

Ράγισε καρδιές το μήνυμα της κόρης του, Τζίνα Σουμάχερ, με μία φωτογραφία του πατέρα της σε πιο μικρή ηλικία: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο μπαμπά» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.  \

Με την ευκαιρία των γενεθλίων του πολλοί θαυμαστές επισκέφθηκαν  μουσείο στην Κολωνία όπου εκτίθενται αντικείμενα που έχει χρησιμοποιήσει.

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Σουμάχερ τραυματίστηκε σοβαρά κάνοντας σκι στις γαλλικές Αλπεις. Από τότε η πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του έρχεται με το σταγονόμετρο.

Πριν από 20 μέρες υπήρξαν φήμες για σημαντική βελτίωση, αλλά δεν υπήρξε συνέχεια.

Η σύζυγος του Κορίνα ευχαρίστησε τους θαυμαστές του Γερμανού οδηγού της Φόρμουλα 1 για την αγάπη και την στήριξή τους,  με μήνυμά της στο Facebook χωρίς λεπτομέρειες όμως για την κατάσταση της υγείας του.  «Να είστε σίγουροι ότι βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να τον βοηθήσουμε» αναφέρει στο μήνυμά της. 

Ο Σουμάχερ ζει στην ελβετική πόλη Γκλαντ και χθες στα γενέθλιά του ήταν γύρω του η οικογένειά του και λιγοστοί φίλοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top