Φοβερή Τότεναμ, "γάζωσε" την Έβερτον με 6-2

Σε απόσταση βολής από τη 2η θέση της Μάντσεστερ Σίτι

Στην Αγγλία η Τότεναμ έκανε επίδειξη δύναμης κόντρα στην Έβερτον συντρίβοντάς την με 6-2. Ο Γουόλκοτ άνοιξε το σκορ στο 21', ο Σον ισοφάρισε προσωρινά για τους γηπεδούχους ( 27’). 

Ωστόσο, ο Ντελέ Άλι έδωσε εκ νέου προβάδισμα τους φιλοξενούμενους και ο Κέιν, στο φινάλε του ημίονου έκανε το 3-1. Λίγο αργότερα τη σκυτάλη πήρε ο Έρικσεν για να κάνει το 4-1,  ενώ η Έβερτον είχε μια τελευταία αναλαμπή με τον Σιγκούρντουσον. 

Όμως στο 61' ο Σον ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5- 2. Το κερασάκι στην… τούρτα τοποθέτησε ο Κέιν και έτσι η Τότεναμ μείωσε στους δύο βαθμούς από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι.

 

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπάγερν 0-3

Στη Bundesliga η Μπάγερν νίκησε 3-0 την Άιντραχτ, στη Φρανκφούρτη. Οι Βαυαροί πήραν προβάδισμα  στο 35' με τον Ριμπερί. Ο Γάλλος άσος που ήταν σε μεγάλα κέφια έκανε το 2-0, στο 79ο λεπτό, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο  Λεβαντόφσκι.

 

Λεγκανές - Σεβίλλη 1-1

Στην Ισπανία με το καλησπέρα η Λεγκανές του Δημήτρη Σιόβα άνοιξε με τον Βέσγκα το σκορ κόντρα στην Σεβίλλη. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Μπεν Γιεντέρ πήραν την ισοπαλία στο φινάλε του αγώνα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top