Η Μadonna έστειλε τον Ronaldo και την Πορτογαλία στα Μουντιάλ

Άγγιξε το όνειρο η Συρία

Μουντιάλ χωρίς Messi θα ήταν σαν φαγητό χωρίς αλατοπίπερο. Ο μικρός μάγος της Αργεντινής είχε όμως την συνταγή της επιτυχίας. πήρε την ομάδα του από το χέρι και την οδήγησε με χατ τρικ στα γήπεδα της Ρωσίας.

"Για μένα ο Messi  είναι ο Maradona  της γενιάς μου. Τον ευχαριστώ που μου δίνει την ευκαιρία να τον δω σε έναν τελικό Μουντιάλ" είπε χαρακτηριστικά ένας οπαδός.

Ενθουσιασμένη για την πρόκριση της Αργεντινής είναι και η σύζυγος του Messi, Αntonella  που έγραψε στο Instagram.

"Υπερηφάνεια. Όπως πάντα, δεν είχα αμφιβολία. Το αξίζεις περισσότερο από τον οποιονδήποτε. Άντε, επέστρεψε σπίτι, μας έλειψες πολύ!".

Στα γήπεδα της Ρωσίας με τις ευλογίες της Μαντόνα που είδε τον αγώνα μαζί με τον γιό της που αγωνίζεται στις ακαδημίες της Μπενφίκα, θα βρεθεί και ο Ronaldo με την Πορτογαλία η οποία νίκησε χθες την Ελβετία.Το θαύμα άγγιξε η Συρία η οποία όμως ηττήθηκε από την Αυστραλία στην παράταση και αποκλείστηκε. Χιλιάδες Σύριοι ξέχασαν για λίγες ώρες τον πόλεμο που μαίνεται στην χώρα τους και έζησαν το όνειρο, πανηγυρίζοντας ξέφρενα όταν η εθνική τους προηγήθηκε στο σκορ έστω κι να το φινάλε τους βρήκε δακρυσμένους.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top