Τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις σχεδιάζουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Ποιες μετακινήσεις ολοκληρώνονται και ποιοι ποδοσφαιριστές είναι στο στόχαστρο

Τις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις σχεδιάζουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να κλείσει τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα δείχνει ο Ολυμπιακός που συνεχίζει τη προετοιμασία του επί βελγικού εδάφους. Μετά τον Εμάνουελ Εμενίκε και τον Μεντί Καρσελά, η υπόθεση του Γκιγιόμ Ζιλέ είναι σε καλό δρόμο, καθώς ο έμπειρος χαφ της Ναντ έχει εκφράσει  την επιθυμία να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Στον ΠΑΟΚ ο Ρόμπερτ Μακ ενσωματώθηκε στις προπονήσεις επί ολλανδικού εδάφους και πλέον οι παράγοντες του δικεφάλου κινούνται για την απόκτηση  τερματοφύλακα με τον Ροντρίγκο Ρέι να έχει πάρει προβάδισμα. Ο ΠΑΟΚ επέμεινε για τον Οτσόα, αλλά ο Μεξικανός δεν απάντησε μέσα στο χρονικό περιθώριο που ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας, με αποτέλεσμα να στραφούν στη περίπτωση του Αργεντίνου της Γοδόι Κρους.

Στον Παναθηναϊκό που άρχισε τις προπονήσεις στο Τέχελεν  της Ολλανδίας ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξετάζει τις περιπτώσεις επιθετικών που θα καλύψουν το κενό του Μάρκους Μπεργκ. Παράλληλα οι πράσινοι πρέπει να βρουν τον αντικαταστάτη του Ζοσέ Εμποκού, ενώ στα μεταγραφικά πλάνα βρίσκεται και η απόκτηση  δυο ακρίων αμυντικών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top