Ολοκληρώνονται τα πλέι οφ: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κυνηγούν το Τσάμπιονς Λιγκ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός και Πανιώνιος-ΑΕΚ οι αγώνες

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πλέι οφ της Σούπερ λίγκα.

Οι αγώνες ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού και Πανιωνίου-ΑΕΚ που θα κρίνουν οριστικά τα εισιτήρια για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα λιγκ.

Μετά την απόφαση του αθλητικού δικαστή που έδωσε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης στον ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ο δικέφαλος του Βορρά είναι στη πρώτη θέση με 11 βαθμούς και ακολουθεί η ΑΕΚ με 9.

Οι δυο ομάδες διεκδικούν τη πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί στη Τούμπα τον Παναθηναϊκό που θα αγωνιστεί οριστικά χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε ως αναρμόδιο την προσφυγή της «πράσινης» ΠΑΕ για τη μείωση της ποινής του Σουηδού. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο. 

Ο ΠΑΟΚ με νίκη επί του Παναθηναϊκού τερματίζει πρώτος χωρίς να τον απασχολεί το αποτέλεσμα της ΑΕΚ. Αν δεν νικήσει η ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς τερματίζει πρώτη μόνο αν η Ένωση χάσει βαθμό ή βαθμούς στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο. 

Ο Παναθηναϊκός και ο Πανιώνιος, από την πλευρά τους, έχουν 5 και 4 βαθμούς αντίστοιχα και δεν θέλουν να τερματίσουν στη τελευταία θέση των πλέι οφ γιατί αυτό σημαίνει ότι θα δώσουν το πρώτο τους αγώνα στις 13 Ιουλίου.

Οι πράσινοι θέλουν θετικό αποτέλεσμα στη Τούμπα και μη νίκη των κυανέρυθρων, ενώ από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος πρέπει να νικήσει την ΑΕΚ και να ηττηθεί ο Παναθηναϊκός από τον ΠΑΟΚ. 

Και οι δυο αγώνες των πλέι οφ θα αρχίσουν στις 20.30.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top