Αυτός είναι ο τραυματίας φροντιστής του Ολυμπιακού που δέχθηκε επίθεση από τα ΜΑΤ - ΦΩΤΟ

Μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ

Ολυμπιακός τραυματίας

Λίγα λεπτά μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη, όπου η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακού και ακολούθησε ένταση οπαδών με την αστυνομία, «ερυθρόλευκοι» έκαναν καταγγελίες για ξυλοδαρμό έξω από τα αποδυτήρια σε παίκτες και φροντιστές. Μάλιστα, τόνισαν ότι ο Δημήτρης Καραπιπέρης, φροντιστής της ομάδας δέχθηκε και χτύπημα στο πρόσωπο.

«Μόλις τελείωσε ο αγώνας διμοιρία των ΜΑΤ απέκλεισε τα αποδυτήρια και χτύπησε τους πάντες, ποδοσφαιριστές, φροντιστές, απλούς ανθρώπους που μεταφέρουν πετσέτες ανθρώπους του μεροκάματου, χτύπησαν αλύπητα τον κόσμο, απέκλεισαν τη μονάδα αθλητικής βίας που ήθελε να μπει μέσα να μάθει τι συμβαίνει για κάποιον λόγο. Όσα έγιναν μοιάζουν με επεισόδια που θα συνέβαιναν μόνο στη χούντα! Το πιο σοβαρό είναι τα αίματα στο πρόσωπο του φροντιστή μας», δήλωσε μετά την αναμέτρηση ο εκπρόσωπος επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαππάς

Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν μάλιστα στην δημοσιότητα και φωτογραφίες με τον άτυχο φροντιστή να είναι στο ιατρείο του γηπέδου, όπου δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες στο τραύμα του!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top